Sport

Mihai Stoica, mesaj dur împotriva bișnițarilor: ”Ca ei să dispară, nimeni nu trebuie să cumpere de la ei!”

Cu o zi înaintea meciului tur dintre FCSB și Viking, din play-off-ul Conference League, Mihai Stoica le-a declarat ”război” bișnițarilor care vând bilete la preț dublu sau chiar triplu.
17.08.2022 | 18:12
Mihai Stoica mesaj dur impotriva bisnitarilor Ca ei sa dispara nimeni nu trebuie sa cumpere de la ei
Cu o zi înaintea meciului tur dintre FCSB și Viking, din play-off-ul Conference League, Mihai Stoica le-a declarat ”război” bișnițarilor care vând bilete la preț dublu sau chiar triplu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este nevoită să închidă ambele peluze ale Arenei Naționale la meciul cu norvegienii, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor.

Bișnițarii, luați în colimator de Mihai Stoica

FCSB a fost nevoită să amâne punerea în vânzare a biletelor pentru partida cu Viking până la aflarea hotărârii UEFA, însă fanii au luat cu asalt site-ul unde au început să se comercializeze tichetele online și acesta nu a mai putut fi accesat minute bune nici de pe calculator și nici de pe telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este aproape să epuizeze toate cele 22.000 de bilete puse în vânzare, însă o parte dintre acestea au ajuns la bișnițari, care au ridicat enorm de mult prețul, spre nemulțumirea managerului general Mihai Stoica.

”Pentru ca bișnițarii să dispară trebuie ca NIMENI să nu mai cumpere bilete de la ei. Cine are dovezi că există persoană/persoane din club care-i ajută să obțină bilete altfel decât poate achiziționa oricine, să-mi scrie și promit că persoana/persoanele va/vor dispărea până la amurg. Sunt convins însă că nu există”, a scris oficialul pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Becali, de acord cu sancțiunile UEFA

Oferind detalii despre vânzarea tichetelor pentru FCSB – Viking Stavanger, Mihai Stoica a spus că interesul este chiar mai mare decât cel care a fost în 2013 când ”roș-albaștrii” o învingeau pe Chelsea pe Arena Națională, scor 1-0.

Oficialii vicecampioanei României au apelat la un artificiu permis de UEFA și îi va așeza într-una din cele două peluze închise pe suporterii celor de la Viking. Prin urmare, FCSB nu va mai fi nevoită să blocheze minim două sectoare și jumătate de la o tribună, pentru maxim 200 de fani care vor veni din Norvegia.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că hotărârea UEFA a părut una exagerată, Gigi Becali consideră că sancțiunile sunt absolut normale și a transmis un mesaj ferm către fani pentru ca aceștia să aibă un comportament civilizat de acum înainte.

Bouhenna nu mai are zile multe la FCSB

Rachid Bouhenna (31 de ani) are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali vrea să îl dea afară, după ce fundașul algerian a greșit grav în două partide din SuperLiga. Din acest motiv, latifundiarul din Pipera vrea să mai transfere, pe lângă un atacant, și un stoper.

ADVERTISEMENT

După anunțul finanțatorului, antrenorul Nicolae Dică a declarat că este perfect de acord cu decizia acestuia și a pus tunurile pe fundașul algerian, explicând că nu are nevoie de jucători mofturoși.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT