Sport

Mihai Stoica, mesaj ironic după al cincilea titlu la rând obţinut de CFR Cluj: “Și-a dorit să câștige cu greșeală de «albitraj», iată că visul a devenit realitate”

Mihai Stoica a avut o reacţie ironică după al cincilea titlu la rând obţinut de CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a scos în evidenţă greşelile de arbitraj şi susţine că odată cu introducerea VAR se schimbă situaţia.
15.05.2022 | 23:57
Mihai Stoica mesaj ironic dupa al cincilea titlu la rand obtinut de CFR Cluj Sia dorit sa castige cu greseala de albitraj iata ca visul a devenit realitate
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României. Pentru ardeleni a fost etapa perfectă în condiţiile în care FCSB s-a împiedicat în meciul cu FC Voluntari, iar echipa lui Dan Petrescu a câştigat cu 2-1 meciul cu CFR Cluj.

Mihai Stoica, mesaj ironic după al cincilea titlu la rând obţinut de CFR Cluj: “Și-a dorit să câștige cu greșeală de «albitraj»”

Campionatul a fost decis de două faze suspecte de offside. Golul egalizator al celor de la FC Voluntari a fost marcat din poziţie neregulamentară, în timp ce echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul dintr-un offside în meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a postat un mesaj ironic pe reţelele de socializare după finalul meciului din Gruia, spunând că odată cu introducerea VAR în Casa Pariurilor Liga 1 se va schimba situaţia:

“Și-a dorit să câștige cu greșeală de «albitraj», iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați prin același procedeu. Și am fost.

ADVERTISEMENT

Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva”, a spus Mihai Stoica.

Meme Stoica, supărat după arbitrajul din meciul cu Voluntari: “Le-a oferit o șansă nesperată celor de la CFR. Cu VAR rămânea 2-1”

După victoria CFR-ului în faţa Craiovei, meciul din ultima etapă de la Buzău cu FCSB nu va mai avea nicio miză. Între cele două formaţii este o diferenţă de patru puncte.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost foarte supărat la finalul meciului cu Voluntari şi a spus că dacă sistemul VAR funcţiona măcar în acest play-off, săptămâna viitoare aveam finala campionatului:

”Horațiu Feșnic impecabil, Valentin Avram – pe care l-am apreciat mereu – le-a oferit o șansă nesperată celor de la CFR. Cu VAR rămânea 2-1”, a transmis acesta pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua în turul doi preliminar din Conference League, în timp ce echipa lui Dan Petrescu va evolua în turul 1 preliminar din UEFA Champions League.


  • (P) Cota BETANO pentru “1 solist” la FCSB – CFR Cluj este 2,42. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: