Fotbal intern

Mihai Stoica, mesaj războinic după calificare: “Copii, m-ați convins, nu vă mai las singuri! Mă întorc în funcția în care am obținut cele mai mari rezultate”

18.09.2020 | 10:49
Mihai Stoica mesaj razboinic dupa calificare Copii mati convins nu va mai las singuri Ma intorc in functia in care am obtinut cele mai mari rezultate
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Europa League după un adevărat thriller cu Backa Topola, încheiat cu scorul de 6-6 (5-4 după pen.). Roș-albaștrii vor evolua peste 6 zile cu Slovan Liberec, la Giurgiu.

A fost un meci cu multe răsturnări de situație în care roș-albaștrii au fost nevoiți să revină de la 0-2 și 2-3. Însă chiar și așa, elevii lui Toni Petrea s-au văzut egalați de trei ori: 4-4, 5-5 și 6-6.

ADVERTISEMENT

Imediat după meci, managerul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj războinic prin care a spus că va reveni în funcția în care a obținut cele mai mari performanțe și a promis că va fi mai vocal ca niciodată după ce va învinge noul coronavirus:

Mihai Stoica, mesaj războinic după calificare: “Copii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!!!”

“Luasem decizia de a nu mai ieși niciodată în presă, de a amenda, rar, anumite exagerări ale presei și ale oponenților doar în acest spațiu. Problemele personale mă convinseseră că e mai bine așa. Și, strict pentru mine, era.

ADVERTISEMENT

Remarcabila prestație ale acestor copii, faptul că n-au capotat nici în asemenea condiții, că au predat o lecție de bărbăție și sacrificiu (fă-te bine repede, Florinele!) tocmai în patria războinicilor nr 1 ai Europei, fiind montați impecabil de cel mai mare luptător stelist al ultimului deceniu, Mihai Pintilii și – nu în ultimul rând – linșajul mediatic la care am fost supuși, în ultima vreme mi-au schimbat radical decizia!

Promit în fața întregii suflări roș-albastre că – după ce voi învinge acest virus parșiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile – mă voi reîntoarce în funcția în care am obținut cele mai mari performanțe ale unul club românesc după 1989 și voi apăra această echipă tânără, talentată și iubită de milioane de români! Copii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!!!”, a scris Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

FCSB, două meciuri într-o săptămână! Pe cine bagă în teren?

Managerul sportiv al celor de la FCSB este infectat cu noul coronavirus, alături de aproape toți oamenii din staff, dar și cu 9 jucători. La Topola, FCSB a mai avut apți doar 14 jucători, însă chiar și așa au reușit calificarea mai departe.

Pentru FCSB urmează o perioadă dificilă. Duminică, de la ora 21:30 este programat meciul împotriva celor de la FC Argeș, însă rămâne de văzut dacă meciul se va putea disputa, în condițiile în care lotul roș-albaștrilor este decimat.

ADVERTISEMENT

Joi, FCSB are programat meciul din turul trei preliminar al Ligii Europa împotriva celor de la Slovan Liberec. Meciul se va disputa într-o singură manșă la Giurgiu.

ADVERTISEMENT
Tags: