Sport

Mihai Stoica mizează pe Dinamo la baraj: „Ar fi favorită! Nivelul e slab la Liga 2!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre șansele lui Dinamo de a se impune la barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1.
21.03.2022 | 11:25
Mihai Stoica mizeaza pe Dinamo la baraj Ar fi favorita Nivelul e slab la Liga 2
Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre șansele lui Dinamo de a se impune la barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT

Dinamo va evolua, cel mai probabil, la barajul de menținere în primul eșalon, la finalul actualului sezon. În prezent, trupa lui Dusan Uhrin se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu zece puncte.

Mihai Stoica mizează pe Dinamo la baraj

Oficialul de la FCSB susține că Dinamo are jucători mai valoroși decât cei care evoluează în Liga 2, astfel că, în opinia sa, „câinii” ar trebui să fie favoriți la barajul de menținere în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

„Depinde care Dinamo. Dacă reuşeşte Uhrin să îi pună pe picioare, pentru că Dinamo are jucători mai buni decât U Cluj.

Dacă va arăta Dinamo cum a arătat acum… într-adevăr, sunt probleme foarte mari. Dinamo nu cred ca va arăta aşa în ultimele meciuri, pentru că există un Matei, un Torje, un Ivanovski care revine, ştiu eu, un Irobiso, jucători care pot aduce ceva.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători pe care i-am văzut la echipe slabe din Liga 1, acum la U Cluj fac diferenţa, Ely Fernandes, ultimul meci pe care l-a jucat U Cluj acasă s-a terminat 4-0 cu Chiajna,

Ely Fernandes a făcut diferenţa, e nivelul slab la Liga 2, nu trebuie să ne ferim să spunem asta, e slab, comparativ cu Liga 1. Cred că Dinamo ar fi favorită”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Există șanse mari ca, la baraj, Dinamo să dea peste U Cluj și Concordia Chiajna, echipele aflate pe locurile 3 și 4 din Liga 2.

În următoarea partidă din play-out, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe Chindia Târgoviște. Meciul este programat sâmbătă, 2 aprilie, la ora 20:00.

ADVERTISEMENT