Sport

Mihai Stoica, nedumerit de alegerea lui Dragoș Nedelcu: „A fost de neînțeles! De atunci a luat-o în jos!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația lui Dragoș Nedelcu (24 de ani), care a fost împrumutat la Farul Constanța.
04.02.2022 | 16:58
Mihai Stoica nedumerit de alegerea lui Dragos Nedelcu A fost de neinteles De atunci a luato in jos
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu a fost împrumutat la Farul Constanța, până în vară, de FCSB. În ultimele șapte luni, acesta a evoluat, tot sub formă de împrumut, la Fortuna Dusseldorf.

Mihai Stoica, nedumerit de alegerea lui Dragoș Nedelcu

Mihai Stoica susține că a fost uimit de faptul că Dragoș Nedelcu a refuzat oferta ungurilor de la MOL Vidi, pe care a primit-o înainte de a pleca la Fortuna Dusseldorf.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul de la FCSB speră ca Nedelcu să-și recapete forma de altădată, odată cu revenirea la Farul Constanța.

„A venit într-un moment în care părea titularul echipei naționale, chiar și când nu juca la Dusseldorf. A venit la noi, s-a schimbat sistemul pentru el.

ADVERTISEMENT

La Hagi lucrau ca pe sârmă, aveau automatisme, nu era greu pentru un jucător tehnic ca el. A venit într-un 4-2-3-1. Ce s-a întâmplat anul trecut a fost de neînțeles.

A avut ofertă din Ungaria. Club – club ne înțelesesem. El la fel a mers acolo, s-a declarat mulțumit și i-a refuzat. Chiar nu a reușit să-mi explice de ce. A zis că așa a simțit. De atunci, din nefericire, totul a luat-o în jos.

ADVERTISEMENT

Când a ajuns în Germania, am avut ceva dubii. Sunt unele ligi complicate pentru jucători care nu au cultura fotbalistică a țării respective, chiar dacă e liga a doua.

Gică știe foarte bine ce se cere de la el. Sper din toată inima ca el să se pună pe picioare. Depinde numai de el. Faptul că are calități și valoare, nu poate să conteste nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu are nicio legatură, ca profil, cu Edjouma. Edjouma e un jucător care apropie echipa de poarta adversă prin acțiuni personale. La momentul acesta, nu cred că e cineva favorit în fața lui Edjouma. Există o clauză să nu joace în meciurile cu noi”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, trupa lui Toni Petrea o va întâlni, acasă, pe FC U Craiova. Meciul este programat duminică, la ora 19:55, pe stadionul „Arena Națională”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT