Fotbal international

Mihai Stoica, nedumerit după problemele Franței la Campionatul Mondial: „Nu înțeleg de ce Benzema nu se duce în Serbia, la Marijana”

Mihai Stoica este nedumerit după problemele cu accidentările ale Franței de la Campionatul Mondial, vorbind despre situația lui Karim Benzema.
21.11.2022 | 22:48
Mihai Stoica nedumerit dupa problemele Frantei la Campionatul Mondial Nu inteleg de ce Benzema nu se duce in Serbia la Marijana
MM Stoica, nedumerit după problemele Franței la Campionatul Mondial. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României crede că Benzema s-ar fi putut trata rapid în Serbia, la celebra Marijana Kovacevic.

Mihai Stoica, nedumerit după problemele Franței la Campionatul Mondial

Mihai Stoica a fost nedumerit după ce Franța a întâmpinat mai multe probleme de lot și nu înțelege motivul pentru care Karim Benzema nu s-a dus în Serbia, la Marijana Kovacevic. Discuția a pornit după ce Basarab Panduru a comentat fotografia cu glezna umflată a lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

„Gheata stă bine chiar și cu glezna asta. Să nu creadă cineva că vede gheata asta, poate doar la licitații peste ani de zile”, a spus Basarab Panduru.

„Eu nu înțeleg la Benzema dacă e într-adevăr leziune musculară, de ce nu se duce la Marijana. Alexis Sanchez se ducea. Îți spun cine a fost. A fost John Terry…”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Probabil nu te lasă clubul să te duci să te tratezi acolo, de-asta nu s-a dus. Câți jucători de la Bayern Munchen s-au dus acolo?”, a replicat Basarab Panduru.

Basarab Panduru, glume pe seama pozei cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Basarab Panduru a făcut glume pe seama pozei care s-a viralizat cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care se aflau în fața unei table de șah. comentând și rolul lui „CR7” în naționala Portugaliei:

ADVERTISEMENT

„Nu că ei ar fi știut să mute vreo piesă acolo pe tablă. Mai degrabă dădeau o pasă să mute pionul de-acolo. Ronaldo ce face până la urmă? Ajută Portugalia?

El nu pare să aibă înlocuitor. Poate Jota putea în locul lui, dar el nu știe să dribleze, în schimb știe să bage mingea în poartă”.

ADVERTISEMENT

„El va fi titular și se va face echipa în jurul lui. Eu cred că ajunge în semifinală Portugalia. Nu cred în Elveția, cred în Serbia”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT