Sport

Mihai Stoica, nemilos la adresa lui Răzvan Burleanu: „Suntem în cap, la fundul gropii. Suntem tâmpiți, vorbim aici degeaba”

Mihai Stoica a avut un mesaj dur la adresa lui Răzvan Burleanu, după mesajul transmis de președintele FRF la centenarul echipei naționale de fotbal a României.
10.06.2022 | 11:24
Mihai Stoica nemilos la adresa lui Razvan Burleanu Suntem in cap la fundul gropii Suntem tampiti vorbim aici degeaba
Mihai Stoica, mesaj dur pentru Răzvan Burleanu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu l-a enervat pe Mihai Stoica. La împlinirea a 100 de ani de echipa națională a României, președintele FRF a transmis, printre altele, că generațiile viitoare își vor aminti despre cum s-a lucrat la modificarea mentalității în mandatul său. Acest lucru n-a fost gustat deloc de managerul general al FCSB-ului.

Mihai Stoica l-a taxat pe Răzvan Burleanu

În anul centenarului, „tricolorii” sunt la pământ din punct de vedere sportiv. România a început dezastruos Liga Națiunilor, înfrângeri cu Muntenegru (0-2) și Bosnia & Herțegovina (0-1). Înainte de atacul la Burleanu, Mihai Stoica a avut o replică dură și pentru selecționerul Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„E prima dată când văd. Mamă, mamă… E interesant. O schimbare de mentalitate, deci e făcută deja sau se lucrează la schimbarea ei. Ne-am dus în Muntenegru cu mentalitatea schimbată.

E în curs sau e nevoie de schimbarea mentalităţii? Da, calificarea la Jocurile Olimpice e de apreciat. Calificarea echipelor de tineret la turneul final, da.

ADVERTISEMENT

Dar o echipă trebuie să se ducă să ia bani. Naţionala României a avut un eşec lamentabil, nu vorbesc despre Bosnia, că nu trebuia să pierdem, dar suntem în cap, la fundul gropii.

Nu poţi vorbi despre schimbarea mentalităţii, după meciul cu Muntenegru. Atunci suntem nişte tâmpiţi, vorbim aici degeaba. Fotbalul îl ştii sau nu-l ştii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Declarația președintelui FRF, care l-a deranjat pe MM

„Suntem astăzi la 100 de ani şi aproximativ 700 de meciuri ale naţionalei de seniori de la momentul Belgrad. Privim cu dragoste şi respect ceea ce a însemnat fotbalul românesc, dar ne asumăm şi responsabilitatea viitorului. Ce va fi peste 100 de ani, cum pregătim dezvoltarea fotbalului?

Cum construim emoţia şi satisfacţia în jurul unui joc ce nu mai seamănă mai deloc cu ce au inaugurat Regele Ferdinand şi Regina Maria? Cum asigurăm finanţarea fotbalului pentru viitor? Acestea sunt întrebările pentru care Federaţia Română de Fotbal lucrează în zilele de azi.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că peste o sută de ani, se va putea vorbi despre momentul schimbării de mentalitate în fotbal şi despre viziunea la care s-a lucrat cândva, în anii 2020. Le urăm urmaşilor noştri să aibă grijă de cele 19 echipe naţionale, sau şi mai multe, pentru bucuria şi mândria tuturor românilor!”, a transmis Răzvan Burleanu.

Următorul meci al „tricolorilor” în Liga Națiunilor este cu Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45. Partida va avea loc în București, pe stadionul Giulești.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,58 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT