Sport

Mihai Stoica, nemulțumit de atitudinea patronului Gigi Becali: ”Nu am pomenit în viața mea!”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, nu este de acord cu maniera în care patronul Gigi Becali se implică în viața echipei. Oficialul îi reproșează desele intervenții TV.
22.06.2022 | 10:25
Mihai Stoica nemultumit de atitudinea patronului Gigi Becali Nu am pomenit in viata mea
Mihai Stoica pune tunurile pe Gigi Becali. managerul general al roș-albaștrilor critică vehement desele intruziuni ale omului de afaceri în viața echipei
ADVERTISEMENT

Relația dintre Mihai Stoica și Gigi Becali a fost dintotdeauna tumultuoasă. Cei doi nu împărtășesc cel mai adesea aceleași puncte de vedere, iar intervențiile patronului în viața echipei au fost taxate de managerul general al „roș-albaștrilor”.

Mihai Stoica se ia de Gigi Becali în direct la tv: ”Nu a putut să tacă din gură”

FCSB a ratat un nou titlu de campioană în Casa Pariurilor Liga 1 și a rămas descoperită în compartimentul defensiv după plecările lui Vinicius, Andrei Miron și accidentarea lui Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Patronul Gigi Becali spunea că, deși situația este una delicată, nu va mai da bani pe transferuri și va căuta să aducă la echipă jucători liberi de contract.

Tot omul de afaceri a revenit asupra propriilor declarații și a anunțat numele fotbaliștilor pe care și-i dorește la FCSB. Jefte Betacnor era una dintre țintele latifundiarului. Între timp, fotbalistul a semnat cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Au urmat achizițiile lui Rahid Bouhenna și Joyskim Dawa, mutări dezvăluite, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK.

Ulterior Gigi Becali a vorbit despre achiziția altor doi apărători, un georgian și un grec. Mihai Stoica a răbufnit după ultima apariție televizată a patronului lui.

ADVERTISEMENT

”Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună lucrurile astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?!

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea? Mă rog, asta e treaba”, a tunat managerul general al roș-albaștrilor, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica confirmă interesul celor de la FCSB pentru un apărător din Grecia

Managerul general al vicecampioanei FCSB a mai spus că fotbalistul georgian Solomon Kvirkvelia nu mai este în vederile roș-albaștrilor, dar că un alt apărător, grec, ar putea ajunge sub comanda lui Toni Petrea.

”Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva… Mai avem o variantă, chiar făcusem o ofertă şi aşteptam un răspuns. Acum, dacă răspunsul va fi pozitiv… Nu vorbesc de georgian, de un grec, da”, a spus Stoica.

Oficialul vicecampioanei nu a fost de acord nici cu achiziția camerunezului Joyskim Dawa, despre care spunea că nu se pliază pe jocul FCSB și că are mari carențe la construcție.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT