Sport

Mihai Stoica râde de Nicolae Dică: „Eu i-am zis să nu se mai uite la Peaky Blinders!”

Mihai Stoica a râs de Nicolar Dică pentru vestimentația de Peaky Blinders pe care a avut-o la TV. Totodată, MM a vorbit despre lupta la titlu și despre șansele FCSB-ului să recupereze diferența față de CFR Cluj.
29.11.2021 | 20:41
Mihai Stoica rade de Nicolae Dica Eu iam zis sa nu se mai uite la Peaky Blinders
Mihai Stoica râde de Nicolae Dică. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

MM Stoica consideră că CFR Cluj are un avantaj considerabil față de FCSB, însă crede că mai sunt etape și puncte puse în joc pentru ca vicecampioana României să recupereze diferența înainte de intrarea în play-off.

Mihai Stoica l-a înțepat și pe Laurențiu Reghecampf, care a spus la finalul meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, scor 3-2, că arbitrul a greșit la anumite decizii.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica râde de Nicolae Dică

Mihai Stoica a râs de Nicolae Dică, fostul atacant al FCSB-ului având la TV o îmbrăcăminte asemănătoare cu cea din serialul Peaky Blinders: „Eu am spus așa, că înainte m-am consultat cu jucătorii.

Pintilii m-a întrebat ce nume de antrenori sunt. Jucătorii l-au întrebat pe Pintilii și au strigat toți să vină Toni. I-am spus lui Dică să nu se mai uite la Peaky Blinders.

ADVERTISEMENT

Am văzut că Nicolae Dică spune că în 20 de ani în fotbal nu a văzut conducător să întrebe jucătorii pe cine să pună antrenor”.

„Păi am făcut-o eu chiar cu el, dar uită cam ușor. Și cu Mirel Rădoi și cu Petre Marin, liderii lor de generație, să vorbesc cu Gigi să îl pună pe Zenga după plecarea lui Pițurcă”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„CFR Cluj are un tur în fața noastră!”

MM Stoica a vorbit și despre șansele FCSB-ului la titlu, dar și despre meciul cu Craiova: „CFR-ul nu e în pole-position, are deja un tur în față. Nu am nicio speranță de la Clinceni, chiar dacă s-a dus profesorul acolo”.

„Cred eu că Feșnic e acoperit de regulament, pentru mine nu e penalty, dar sunt și subiectiv, însă e mai penalty decât ce a fost la Farul cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Nu am ce să-i reproșez lui Feșnic la cum a arbitrat meciul acesta. E hilar să susții că arbitrul nu a dat încă un penalty pentru ei sau că a fost faul la Houri.

A fost fault, dar după ce trecuseră 5 minute. Da, m-am mirat cum a venit Reghe cu echipa, dar a reglat-o la pauză.

Houri a făcut o partidă de excepție, ne-a dezechilibrat peste tot pe teren. Craiova a avut un meci bun și putea să și marcheze mai mult. Noi nu am avut noroc că am câștigat, am jucat mai bine”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,15 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT