Sport

Mihai Stoica, noi ironii la adresa lui Petrescu: ”Eu cred că a pus ochii pe team manager-ul de la Pyunik”

Îngrijorările manifestate de Dan Petrescu înaintea meciului cu Pyunik. din preliminariile Ligii Campionilor, i-au oferit managerului general al FCSB, Mihai Stoica, prilej de noi ironii.
13.07.2022 | 13:31
Mihai Stoica noi ironii la adresa lui Petrescu Eu cred ca a pus ochii pe team managerul de la Pyunik
Mihai Stoica nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe Dan Petrescu înaintea meciului retur dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duelul FCSB – CFR Cluj, având ca miză titlul, nu se duce doar în teren, ci și în plan mediatic. Cu declarații pline de culoare. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, i-a ironizat pe rivali atât înaintea Supercupei României, cât și după înfrângerea suferită în fața lui Sepsi. A făcut-o din nou și după conferința de presă a celor de la CFR Cluj înaintea meciului cu Pyunik Erevan. Cu noi ”înțepături” la adresa tehnicianului Dan Petrescu.

”Dacă nu ar spune asta Petrescu, ar fi conferințele fade. E chiar simpatic”, a spus Mihai Stoica

Dan Petrescu nu este deloc liniștit înaintea meciului cu Pyunik Erevan. Partidă programată astăzi, de la ora 21:30, în manșa a doua a primului tur preliminar din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Chiar și în condițiile în care echipa sa a remizat, 0-0, în primul joc. Și, în plus, a avut ocaziile mai mari, între care și o bară transversală a lui Debeljuh.

Iar în timpul amintitei conferințe de presă a pus accent pe modul în care oaspeții au pregătit partida. Inclusiv din punct de vedere organizatoric.

ADVERTISEMENT

”Ultima oară când o echipă din Armenia a venit în Cluj, au făcut 10 ore. Acum au venit cu un charter de două zile și stau la un hotel foarte bun de aici. Au luat 41 de single, fiecare jucător stă singur…

Sunt foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere! Sunt conștient de importanța și de dificultatea acestui meci, fotbalul este imprevizibil, totul e posibil. 

ADVERTISEMENT

Nu mai există echipe mari, mai ales în Champions League și CFR-ul a pierdut cu o echipă din Luxemburg și a jucat de la egal la egal cu o echipă din Malta”, a spus Petrescu.

Mihai Stoica a reacționat la Orange Sport. Și spune că aceste declarații au drept scop doar de a da culoare conferințelor de presă. ”Eu cred că a pus ochii pe team manager-ul de la Pyunik, că a organizat bine deplasarea. Dacă nu ar spune asta Petrescu, ar fi conferințele fade. E chiar simpatic.

ADVERTISEMENT

41 de single? Îți dai seama? Dacă n-aveau single-uri, putea unul să sforăie și să strice somnul colegului de cameră, care poate era titular. A zis că e și hotelul luxos, deci nu trece prin perete, e antifonat.

Plus că dacă l-a refuzat în probe pe antrenor, o să joace cu o încrâncenare…”.

ADVERTISEMENT