Sport

Mihai Stoica nu înțelege ce se întâmplă cu Liverpool și PSG: „Trebuie să dea niște explicații!”

Mihai Stoica nu înțelege ce se întâmplă cu Liverpool și cu PSG, fiind de părere că Jurgen Klopp trebuie să dea niște explicații.
03.01.2023 | 13:23
Mihai Stoica nu intelege ce se intampla cu Liverpool si PSG Trebuie sa dea niste explicatii
Mihai Stoica nu înțelege ce se întâmplă cu Liverpool și PSG. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Liverpool a pierdut primul meci din 2023 împotriva lui Brentford, scor 1-3, în timp ce PSG a fost învinsă de Lens, scor 1-3.

Mihai Stoica nu înțelege ce se întâmplă cu Liverpool și PSG

Mihai Stoica nu înțelege ce se întâmplă cu Liverpool și cu PSG, ambele formații pierzând primul meci din 2023, la același scor: „Problema lui Liverpool a fost că a luat gol pe fază fixă. Asta e incredibil. Primele 15 minute au fost ale lui Liverpool, în rest Brentford a fost peste.

ADVERTISEMENT

Cred că Klopp trebuie să dea de data asta niște explicații. Să-l ai pe Robertson și să joci cu Tsimikas nu e de înțeles. Poate că nu a putut Robertson să joace mai mult de o repriză, altfel nu văd de ce nu l-ai folosi”.

„Mă uitam la câte puncte au pierdut. Liverpool a pierdut 23 de puncte, ei bine, anul trecut, în tot campionatul, a pierdut 22 de puncte.

ADVERTISEMENT

Liverpool a însemnat mai mult decât Salah și Mane, a însemnat și Wijnaldum, care e imposibil de înlocuit momentan și a însemnat mult și Firmino. E poate cel mai slab meci care l-a făcut Liverpool, dar au lipsit jucători, trebuie menționat și asta.

Darwin Nunez a fost adus pe mulți bani, are certe calități, încă e tânăr, doar că nu e genul de fotbalist pentru echipele lui Klopp.

ADVERTISEMENT

În echipele lui Klopp au performat doar fotbaliștii altruiști, iar el nu e, e doar pentru el. Ia decizii bune doar atunci când nu contează”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Sergio Ramos nu mai e ce a fost cândva!”

„Cei de la Lens au un spirit incredibil, mi-a plăcut mult ce am văzut. În mod normal, golul lui PSG trebuia anulat, pentru că portarul a avut ambele mâini pe mingi.

ADVERTISEMENT

E incredibil acest Fofana, a marcat cu puțină șansă, dar a evidențiat niște probleme la PSG. Sergio Ramos nu mai e Sergio Ramos, chiar l-am considerat cel mai complet, chiar dacă n-are talie”, a continuat Mihai Stoica.

„Bine, eu l-am prins și pe Baressi, e greu să spun asta văzându-l pe Baressi, dar mi s-a părut un fundaș complet.

Când intra Sergio Ramos îi dezmembra pe toți, acum nu ai cum să faci așa ceva cum a făcut el cu Lens. Nici Van Dijk nu mai e el de când l-a accidentat Pickford”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT