Sport

Mihai Stoica: „Nu ne convine că am picat cu Karagandy“. Cât costă avionul până în Kazahstan

Lui Mihai Stoica nu îi place adversarul din Conference League, pentru că FCSB va plăti mulţi bani pe o deplasare grea, pentru a juca pe sintetic.
15.07.2021 | 16:32
Mihai Stoica Nu ne convine ca am picat cu Karagandy Cat costa avionul pana in Kazahstan
ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit despre dubla din Conference League, pe care FCSB o va disputa contra kazahilor de la Şahtior Karagandy. Meciul tur va avea loc la Bucureşti, pe 22 iulie, de la ora 21:30, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, de la 19:00.

Între cele două partide, FCSB primeşte vizita Universităţii Craiova, în etapa a doua din Liga 1, pe 25 iulie. Iar după meciul din Kazahstan, va evolua în deplasare la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Nu putem vorbi de grupe. Nu ştim adversarii“

Oficialul de la FCSB nu se gândeşte încă la grupele Conference League, dar nu ia în calcul o eliminare în faţa kazahilor.

„Nu putem să vorbim despre grupele Conference League pentru că nu ştim cu cine o să jucăm. Ştim de Karagandy, dar după aceea sunt şi adversari mult inferiori nouă, dar şi echipe care arată foarte bine, cel puţin ca nume“, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Nu ne convine că am picat cu Karagandy“

Cel mai greu lucru pentru FCSB, în opinia lui MM Stoica, este deplasarea în Kazahstan. Nu atât din cauza adversarului, cât a distanţei şi a oboselii care se va acumula, plus că nici costurile nu sunt de ignorat.

„Programul e mai greu decât anul trecut? Nu există program uşor şi program bun, program rău şi greu. Habar nu ai în ce formă o să fii şi cum o să găseşti adversarul. Iaşiul nu credeţi că a zis că are program greu cu noi. Ne-au dat 5-2, a dat Andrei Cristea 3, pentru că ne-au prins covidaţi.

ADVERTISEMENT

Da, întâlnim Craiova în primele etape, dar şi ea joacă în cupele europene şi nu poţi să ştii cât îi consumă meciul acela, cât ne consumă şi pe noi. Nu ne convine că am picat cu Karagandy.

Charterul, în jur de 100.000 de euro

„Cea mai bună ofertă de charter pe care am găsit-o era 107.500 de euro. Cred că ăia 500 erau negociabili. Am venit puţin mai jos, dar nu prea mult. Era mai ieftin în Bulgaria, dar poate ne scoteau bulgarii“, a mai precizat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Coşmarul accidentărilor de la deplasare în Armenia

Managerul general al roş-albaştrilor a făcut o comparaţie cu startul sezonului precedent, când FCSB a mers în Armenia, la Alashkert, în preliminariile Europa League. Atunci, mai mulţi jucători s-au accidentat într-o perioadă scurtă de timp.

„Deplasarea la Alashkert a fost cea mai proastă pe care am prins-o în 30 de ani de carieră şi am o sută şi multe meciuri în cupele europene.

După ce am stat 6 ore în aeroport, cu ce-am făcut pe drum, cu ce-am ajuns acolo, ne-am calificat pierzându-l pe Nedelcu în ultima fază a meciului la 3-0 pentru noi, pierzându-l a doua zi pe Hora la primul antrenament. Tot din cauza faptului că au stat.

Şi imediat, cu Botoşani, pierzându-l pe Man după câteva minute. D-asta mi-e frică acolo. Şi jucăm şi pe teren sintetic“, a încheiat MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,27 este cota pentru „Florin Tănase înscrie”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT