Fotbal intern

Mihai Stoica o compară pe FCSB cu Manchester City și anunță un transfer: „Aștept criticile”

27.01.2021 | 14:03
Mihai Stoica o compara pe FCSB cu Manchester City si anunta un transfer Astept criticile
ADVERTISEMENT

Rămasă fără număr 9, după ce Sergiu Buș s-a transferat în Coreea de Sud, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, FCSB este comparată de managerul Mihai Stoica chiar cu Manchester City.

Mai mult decât atât, Stoica este de părere că diferența dintre evoluțiile și rezultatele „cetățenilor” și cele înregistrate de FCSB este făcută doar de starea terenurilor de joc.

ADVERTISEMENT

Managerul formației aflate pe locul 1 în Liga 1 a anunțat că gruparea va transfera în zilele ce urmează un nou număr 9, lansând o provocare și către criticii echipei sale.

Mihai Stoica o compară pe FCSB cu Manchester City și anunță un transfer: „Aștept criticile”

Una dintre marile probleme întâmpinate de echipa aflată pe locul 1 în clasamentul Ligii 1 este reprezentată de lipsa unui atacant. Adus în vară de la Gaz Metan Mediaș, Sergiu Buș nu a oferit randamentul scontat, însă era o soluție considerată utilă de către Toni Petrea și staff-ul său.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, oamenii din staff-ul lui Petrea au insistat pentru ca Sergiu Buș să nu fie vândut, atunci când Gigi Becali dezvăluise că este dispus să renunțe la atacant. Aceștia considerau că vârful este util pentru a crea spații celorlalți oameni din atacul FCSB, precum Dennis Man sau Florinel Coman.

Numai că oferta echipei din Coreea de Sud, FC Seongnam, a fost una excelentă pentru vârful adus de la Mediaș, iar Gigi Becali și-a dat acceptul pentru ca Buș să plece. În aceste condiții, roș-albaștrii nu mai au un alt atacant, în afară de Alexandru Buziuc. Fostul fotbalist al Academicii Clinceni nu a dat, însă, randament pe acea poziție.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, roș-albaștrii nu disperă, iar Mihai Stoica anunță că echipa sa a adoptat aceeași strategie precum Manchester City. Cea mai în formă echipă dintre granzii Premier League s-a confruntat în acest sezon cu lipsa lui Kun Aguero și Gabriel Jesus și s-a bazat mai mult pe Kevin De Bruyne sau Phil Foden, din punct de vedere ofensiv.

„Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuț’ mai bune. P.S. Aștept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nici City n-are nr 9.
În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuț’ mai bune.

P.S. Aștept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9.

Liga 1 Casa Pariurilor, sau Casa Părerilor?

Publicată de Mihai Stoica pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

Spre deosebire de FCSB, însă, Manchester City nu are de gând să transfere prea curând un nou atacant, bazându-se în continuare pe forța oamenilor de la mijloc și din benzi. Chiar și fără vârf clasic, City a spulberat-o în ultima etapă cu 5-0 pe West Bromwich Albion, golurile fiind marcate doar de fundași și mijlocași.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: