Sport

Mihai Stoica o laudă pe Dinamo: „Chiar am avut emoții pentru ei!”. Avertisment pentru Ovidiu Burcă: „N-au lot de prima ligă”

Mihai Stoica a lăudat-o pe Dinamo după promovarea în prima ligă în urma barajului cu FC Argeș, mărturisind că a avut emoții pentru „câini”.
06.06.2023 | 22:15
Mihai Stoica o lauda pe Dinamo Chiar am avut emotii pentru ei Avertisment pentru Ovidiu Burca Nau lot de prima liga
Mihai Stoica o laudă pe Dinamo după revenirea în prima ligă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totuși, oficialul FCSB-ului îl avertizează pe Ovidiu Burcă și i-a transmis că Dinamo nu are lot de prima ligă, la fel ca Oțelul Galați și Poli Iași, echipe care au promovat direct din Liga 2.

Mihai Stoica o laudă pe Dinamo după revenirea în prima ligă

Mihai Stoica o laudă pe Dinamo după revenirea în prima ligă și a recunoscut că a avut emoții pentru „câini” la barajul pe care l-au avut cu FC Argeș. MM Stoica a mai spus că Dinamo a avut o presiune mare la retur, ținând cont de victoria uluitoare de pe Arena Națională:

ADVERTISEMENT

„Chiar n-am fost fals! Am avut emoții pentru Dinamo. Dacă iei post cu post, FC Argeș e peste Dinamo. Dinamo a avut o presiune fantastică în retur.

Nu contează doar ce fotbaliști aduci. Față de echipa care a retrogradat, luați echipa de baraj cu Universitatea Cluj și luați echipa de acum. Nu e mare diferență. De-acum înainte e o presiune mare”.

ADVERTISEMENT

„Dinamo nu are lot de primă ligă acum”

„Dinamo nu are lot de prima ligă acum, nici Galați nu are și nici Iași nu are. Spre deosebire de Dinamo, Mioveni avea jucători cu experiență, chiar dacă erau mai mulți de Liga 2, care lucrau cu Pelici de mai mult timp și primeau greu gol.

Dinamo joacă frumos, însă una este cum joci fotbal în liga a doua și alta e cum joci fotbal în prima ligă. Bogdan Barbu a fost jucătorul care a contribuit cel mai mult la promovarea Clinceniului în prima ligă, iar când a ajuns să joace în prima ligă nu punea piciorul pe minge”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„E formidabil ce s-a întâmplat! DDB punea bani să ajute echipa, dar lumea nu venea la meciuri. Acum vin oamenii la stadion, e clar că e emulație.

Steaua-Dinamo e Steaua-Dinamo! Mai sunt și alte meciuri interesante, însă acesta este derby-ul campionatului, care atrage mii de suporteri la stadion.

ADVERTISEMENT

E foarte greu să-i explici unui jucător că nu te mai bazezi pe el. E cel mai onorabil să îi spui în față decât să-i dai mesaj sau să-i spui după 3 săptămâni, la reunire”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși