Mihai Stoica, o nouă ironie pentru adversari: „Pariați pe locul 2”. Foto

Eduard Popa   
in Liga 1
13/06/2018, 19:48
Mihai Stoica, o nouă ironie pentru adversari: „Pariați pe locul 2”. Foto GALERIE FOTO
Mihai Stoica, o nouă ironie pentru adversari

Mihai Stoica așteaptă încrezător noul sezon, care va începe spre finalul lunii iulie. Chiar dacă FCSB n-a câștigat de 3 ani titlul în Liga 1, terminând de fiecare dată pe locul 2, directorul sportiv al echipei se ține de glume.

Chiar dacă formația sa a terminat pe locul 2 pentru al treilea sezon al său, MM se ține de șotii pe facebook. Stoica tocmai a postat o poză în noul tricou de prezentare al FCSB, la care a scris la descriere, în engleză: “Obișnuiți-vă să ne priviți din spate în viitorul sezon. Cel mai bun pariu pentru voi este locul 2”.

Ironiile lui Mihai Stoica, virale pe facebook

Reacția lui Mihai Stoica a strâns aproape 500 de reacții în două ore, directorul sportiv al FCSB fiind cunoscut pentru postările pe care le are pe facebook. MM Stoica urmează să o și pe fiica sa, Teodora, la FCSB. 

Ştirea MOMENTULUI

Lewandowski, ce decepţie! Ce mesaj îi trimitea prietenului Rodriguez înainte de Mondial

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.