Fotbal intern

Mihai Stoica, provocat de luptătorul Sorin Caliniuc! Ce e pus să facă oficialul de la FCSB. “Sigur s-ar descurca!” VIDEO

03.07.2019 | 08:49
Mihai Stoica provocat de luptatorul Sorin Caliniuc Ce e pus sa faca oficialul de la FCSB Sigur sar descurca VIDEO
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a fost provocat de luptătorul Sorin Caliniuc să realizeze “challenge-ul” care a făcut ravagii în rândul vedetelor din toată lumea. Românul care luptă în cușcă vrea ca oficialul vicecampioanei din Liga 1 să facă același lucru ca McGregor și Jason Statham.

Mihai Stoica, provocat de luptătorul Sorin Caliniuc

McGregor l-a provocat pe actorul Jason Statham să desfacă dopul cu piciorul, iar acum a venit și rândul lui Mihai Stoica. Sorin Caliniuc a profitat de faptul că directorul sportiv de la FCSB a fosta lături de Mihai Pintilii, Alex Chipciu și Vlad Chiricheș la ultima gală în care a luptat și i-a cerut oficialului roș-albaștrilor să realizeze “challenge-ul”.

ADVERTISEMENT

“E nevoie de precizie și concentrare. Mi s-a părut foarte ușor, făceam chestia de când eram mic. Aș vrea să îl provoc pe Mihai Stoica de la FCSB. Sigur s-ar descurca”, a spus Sorin Caliniuc, conform s port.ro.

Provocarea care a înnebunit internetul

Toată povestea a început de la McGregor. Acesta l-a provocat pe actorul Jason Statham să desfacă dopul unei sticle cu piciorul. Din acel moment s-a pornit o adevărată nebunie pe internet, iar toată lumea se filmează făcând asta.

ADVERTISEMENT

Sorin Caliniuc, cel care l-a provocat pe Mihai Stoica, s-a apucat de judo când avea doar patru ani, iar la 19 ani a luat o pauză cu sportul pentru a deveni bodyguard la cazino. După ce a dat probe la sala lui Aurelian Tănăsescu și s-a antrenat timp de doi ani, Sorin a reușit să câștige piramida de kickboxing în cușca de la București.