Sport

Mihai Stoica pune tunurile pe brigada de arbitri după FCSB – FC Voluntari 1-1: ”Unii lasă senzația că au pături în dubă!”

FCSB a făcut un nou pas greșit în campionat, dar a fost dezavantajată de unele decizii ale arbitrului Marcel Bîrsan. Mihai Stoica a răbufnit.
13.09.2022 | 09:41
Mihai Stoica pune tunurile pe brigada de arbitri dupa FCSB  FC Voluntari 11 Unii lasa senzatia ca au paturi in duba
Trei greșeli în defavoarea echipei sale îi reproșează Mihai Stoica centralului Marcel Bîrsan, în meciul FCSB - FC Voluntari 1-1. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat din nou cu FC Voluntari 1-1. Meciul a fost marcat de câteva decizii greșite ale brigăzii conduse de Marcel Bârsan. Managerul general alroș-albaștrilor e negru de supărare.

Mihai Stoica: ”Penalty, ofsaid inventat, eliminare gratuită”

FCSB rămâne în subsolul clasamentului după 10 etape disputate din SuperLiga. Roș-albaștrii sunt pe loc de baraj cu o singură victorie în actualul campionat, la 7 puncte de locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

Ultimul rezultat, 1-1 cu FC Voluntari, l-a scos din minți pe managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica. Oficialul nu este atât de deranjat de jocul echipei, cât de maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan.

Stoica a enumerat trei greșeli comise de centralul întâlnirii FCSB – FC Voluntari, toate în defavoarea vicecampioanei. Managerul general al vicecampioanei clamează, între altele, neacordarea unui penalty pentru echipa lui Nicolae Dică, dar și eliminarea eronată a lui Malcom Edjouma.

ADVERTISEMENT

”Henț la Armaș, penalty. Nu se dă. Se inventează un ofsaid. Eliminare gratuită Edjouma. Măcar la Londra au inventat penalty contra noastră fără VAR.

Aici avem. Nu că l-am folosi mereu corect. Unii lasă impresia că au paturi în dubă”, a tunat Mihai Stoica, într-o postare pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru Marius Avram întărește spusele lui Mihai Stoica

A devenit o obișnuință ca arbitrii să greșească în defavoarea celor de la FCSB în duelurile cu FC Voluntari. În această vară roș-albaștrii au fost scoși din lupta pentru titlu după remiza 2-2 cu echipa ilfoveană, tot după o eroare de arbitraj.

Reacția virulentă a lui Mihai Stoica la adresa centralului Marcel Bîrsan, după prestația de luni, din FCSB – FC Voluntari 1-1, a fost întărită de fostul arbitru Marius Avram. Acesta a explicat de ce eliminarea lui Malcom Edjouma a fost o eroare.

ADVERTISEMENT

”Al doilea cartonaș galben primit de Edjouma este destul de clar și corect acordat, dar primul avertisment a fost acordat greșit. Edjouma nu joaca mingea cu mâna, ci cu umărul, în mod evident.

Arbitrul s-a păcălit din cauza poziționării care nu i-a permis să vadă faza în întregime, dar ar fi putut fi ajutat de arbitrul asistent de pe acea parte”, a explicat Marius Avram, pentru ProSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,50 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT