ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Mihai Stoica pune tunurile pe contestatarii lui FCSB: ”Răutate sau prostie”

Autor: Patrice Podina | 01.03.2021 | 09:34
Mihai Stoica pune tunurile pe contestatarii lui FCSB: ”Răutate sau prostie”
Meme Stoica Sursa foto: sportpictures.eu

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a reacționat, în stilul caracteristic, pe rețelele de socializare, la adresa contestatarilor, după acuzațiile de ”blat” din FC Botoșani – FCSB 0-2.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica pune tunurile pe contestatarii lui FCSB: ”Răutate sau prostie”

Oficialul FCSB spune că victoria roș-albaștrilor nu poate fi pusă la îndoială și amintește de un alt succes important, cel de la Craiova, unde FCSB s-a impus, la fel ca la Botoșani, cu 2-0.

”Dacă pierdem cu Clinceni, e blat. Ne dau 6 puncte în play-off. Dacă batem la Botoșani, e blat. Că nu poți bate la Botoșani decât dacă e blat. Totuși, la Craiova poți. La Botoșani, nu. O fi răutate, sau prostie? Eu cred că amândouă”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Becali a glumit pe seama prieteniei cu Valeriu Iftime: ”Uite 50.000 ca să faci henț”

Și patronul roș-albaștrilor a râs de acuzațiile de blat, apărute după victoria celor de la FCSB, la Botoșani. Becali a ”explicat în glumă” cum a ”aranjat” meciul.

”Am vorbit eu cu Șeroni, că e prieten cu Moruțan și i-a zis: ’Bă, uite 50.000 ca să faci henț’”, s-a amuzat Becali.

Acesta a mai spus pe același ton că FC Botoșani s-ar fi dat la o parte pentru că finanțatorul moldovenilor e prietenul lui.

ADVERTISEMENT

”A fost blat, dacă n-a vrut să joace nimic Botoșaniul, că sunt eu prieten cu Iftime. Păi n-ați văzut că Croitoru nu s-a agitat deloc? Era aranjată treaba. Păi Haruț vorbise cu ei, Haruț i-a învățat să facă aranjamente”, a continuat să glumească Becali.

FCSB n-a pierdut niciodată la Botoșani, în Liga 1

Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0 în meciul din nordul Moldovei și au bifat al 9-lea succes la Botoșani, de când echipa lui Iftime a promovat în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

De altfel, moldovenii au obținut un singur punct, acasă, în confruntările cu FCSB. S-a întâmplat în luna februarie a anului trecut, când întâlnirea dintre cele două oponente s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Grație victoriei de la Botoșani, FCSB s-a distanța în fruntea clasamentului Ligii 1, la 3 puncte de principala urmăritoare CFR, dar ardelenii au un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!