Sport

Mihai Stoica pune tunurile pe Rapid, după ce FCSB a fost sancționată de UEFA: „Copilul meu era bolnav și erau cântece la adresa fetei mele”

Mihai Stoica a pus „tunurile” pe Rapid după ce FCSB a fost sancționată de UEFA, motivul fiind scandările rasiste ale fanilor.
08.12.2022 | 19:59
Mihai Stoica pune tunurile pe Rapid dupa ce FCSB a fost sanctionata de UEFA Copilul meu era bolnav si erau cantece la adresa fetei mele
Mihai Stoica pune tunurile pe Rapid, după ce FCSB a fost sancționată de UEFA Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că există scandări mult mai urâte în fotbalul românesc, care rămân nesancționate, cum ar fi cântecele făcute de suporterii rivali împotriva fetei sale.

Mihai Stoica pune tunurile pe Rapid, după ce FCSB a fost sancționată de UEFA

FCSB a fost sancționată drastic de UEFA după meciul din grupele Conference League cu West Ham United, scor 0-3, iar Mihai Stoica a pus tunurile pe Rapid după decizia forului european:

ADVERTISEMENT

„E un reprezentat al FARE, care vine la meciuri ingognito. Am auzit zvonuri că e antistelist convins, nu contează, dar de când vine face mereu raport împotriva noastră cu privire la cântecul ’Am avut și vom avea…’, îl traduce cât mai dur în engleză și UEFA ne dă amendă, acum ne suspendă și terenul.

Eu zic că e mult mai grav când copilul meu era bolnav și erau cântece la adresa fetei mele. Ei își cântau că după 20 de ani, Cupa se întoarce la … puncte, puncte”.

ADVERTISEMENT

„Noi putem să fim acuzați de orice, dar nu de rasism, avem jucători de culoare în lot, plătiți la zi de noi.

O să jucăm, nici nu știu unde o să jucăm!”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

UEFA a amendat FCSB-ul cu 25.000 de euro

UEFA a amendat-o pe FCSB cu 25.000 de euro după scandările suporterilor vicecampioanei României la adresa Rapidului, în timpul meciului cu West Ham United.

ADVERTISEMENT

„Se amendează clubul FCSB cu suma de 20.000 de euro şi i se ordonă să joace următorul meci din competiţiile UEFA, din calitate de echipă gazdă, cu porţile închise, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor săi. 

Se amendează clubul FCSB cu 5000 de euro pentru încălcarea protocolului UEFA ’Revenire la joc’.

ADVERTISEMENT

 Se avertizează clubul FCSB pentru încălcarea obligaţiilor sale media, cu o zi înainte de meci”, se arată în comunicatul emis de UEFA.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „2 solist” la Chindia – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: