Sport

Mihai Stoica, reacție hilară la finala istorică de la Australian Open 2022: “Prefer Târgoviște – Mioveni”. Ce l-a supărat la Rafa Nadal

Mihai Stoica a preferat să urmăească meciul dintre Chindia Târgoviște și CS Mioveni, în detrimentul marii finale de la Australian Open dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev.
30.01.2022 | 18:00
Mihai Stoica reactie hilara la finala istorica de la Australian Open 2022 Prefer Targoviste  Mioveni Ce la suparat la Rafa Nadal
Mihai Stoica a ironizat performanța lui Rafa Nadal de la Australian Open și a preferat să vadă meciul dintre Târgoviște și Mioveni
ADVERTISEMENT

Rafael Nadal a devenit jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie, după finala de poveste cu Daniil Medvedev de la Australian Open, întinsă pe parcursul a cinci ore și 24 de minute.

Cu toate acestea, Mihai Stoica a preferat să urmărească partida din Casa Pariurilor Liga 1 dintre Chindia Târgoviște și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, neimpresionat de performanța istorică a lui Rafa Nadal: „Abia azi am realizat cât de mult îmi place fotbalul”

Mihai Stoica a preferat să urmărească meciul dintre Chindia și CS Mioveni, decât să se uită la finala-maraton de la Australian Open dintre Nadal și Medvedev.

„Abia azi am realizat cât de mult îmi place fotbalul. Prefer Târgoviște – Mioveni în loc de remontada Nadal”, a șocat managerul general al FCSB cu câteva ore înainte de „Derby de România”.

ADVERTISEMENT

Nadal a fost surprins în multe momente de camerele TV în timp ce se scarpină în zonele intime, iar Mihai Stoica l-a ironizat: „Oricum nu apreciam pe unde-și bagă mâinile nea Rafa”.

Meme e în formă maximă înainte de derby-ul din Ștefan cel Mare și a făcut încă o glumă legată de grafica TV: „P.S. Inspirați oamenii cu abrevierile de pe ecrane. CHI – MIO e tot ce trebuie”.  

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal a scris o nouă pagină de istorie în tenisul mondial

Nadal a câștigat cel de-al 21 trofeu de Grand Slam și i-a depășit pe rivalii săi, Roger Federer și Novak Djokovic, în urma unui meci epuizant în fața numărului doi mondial, Daniil Medvedev.

Spaniolul în vârstă de 35 de ani a reușit să revină în meci de la 2-0 la seturi pentru tenismenul rus. Succesul lui Nadal e cu atât mai impresionat cu cât vine dupăo pauză de șase luni cauzată de o accidentare și oboseală excesivă. Ghinioanele au continuat iar tenismenul s-a infectat la finalul anului cu COVID-19 și a fost nevoit să stea din nou pe bară, iar Nadal se gândea deja la retragere.

ADVERTISEMENT

Rafa Nadal a stat mai bine din punct de vedere fizic în finala de la Australian Open decât adversarul său cu zece ani mai tânăr, care a solicitat în repetate rânduri intervenția medicului.

Mihai Stoica i-a ironizat și pe rivalii de la Dinamo: „Terenul celor de la Popești Leordeni e mult mai bun decât al lui Dinamo”

Mihai Stoica e de părere că suprafața de joc din Ștefan cel Mare e impracticabilă, iar echipa de liga a treia, Popești Leordeni, cu care Dinamo a jucat un meci amical au un gazon mai bun: „Nu trebuia Dinamo să îi cheme pe băieții ăștia să strice și mai mult terenul. Apropo, terenul celor de la Popești Leordeni e mult mai bun decât al lui Dinamo.

La ce au făcut amicalul ăsta? Să îl obișnuiască pe Jonathan Rodriguez cu gazonul? Să fim serioși… e cel mai prost teren din campionat, e execrabil!”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„E clar cel mai prost teren din Liga 1. O să ne bage în toloaca aia, plantația aia, cartofi mai lipsesc acolo. Oamenii nu au bani, unde să joci pe Arena Națională?”, a mai spus Mihai Stoica, care l-a atacat și pe Flavius Stoican.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,37 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT