Sport

Mihai Stoica, anunț despre demisia cerută de fanii FCSB: ”Am destule pe cap”

Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Mihai Stoica după ratarea titlului, dar managerul general le-a răspuns că nu ia în calcul o astfel de variantă.
20.05.2021 | 19:08
Mihai Stoica anunt despre demisia ceruta de fanii FCSB Am destule pe cap
Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Mihai Stoica după ratarea titlului, dar managerul general le-a răspuns că nu ia în calcul o astfel de variantă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii ”roș-albaștrilor” au protestat la adresa conducerii și a jucătorilor în fața stadionului din Giurgiu la partida pierdută cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

Gigi Becali a intervenit imediat după acest episod, a lansat o tiradă la adresa lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, și le-a transmis contestatarilor să meargă să susțină CSA Steaua dacă nu le convine ce se întâmplă la clubul său.

ADVERTISEMENT

Răspuns dur al lui Mihai Stoica după ce fanii i-au cerut demisia

A doua zi după protestele fanilor de la Giurgiu, Mihai Stoica a ținut să le răspundă fanilor care i-au cerut demisia și a anunțat că nu va face acest lucru. El și-a amintit și de vremurile bune când relațiile cu suporterii erau excelente.

”Mustață – pentru care am toată compasiunea, nu e ușor să fii închis atâția ani, am fost și eu pe acolo – nu m-a amenințat pe mine. A amenințat însă că va da cu torțe ca să ne suspende terenul.

ADVERTISEMENT

A menționat câte ceva prin bannerele pe care le-a pus pe garduri lângă bază, a sunat jucătorii și le-a spus că o să le spargă mașinile. Cel puțin așa mi-au zis mie jucătorii”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Managerul FCSB nu crede că Peluza Nord mai poate fi ce a fost

”Eu am respectat ultraseria și, mai ales, Peluza Nord. Modul în care am colaborat m-a făcut să mă simt mereu unul dintre ei. Mi-am luat lacrimogene la Galați, mi-am luat amenzi de la jandarmerie, am luptat cât am putut ca să-i apăr de represalii pe cei care ne susțineau necondiționat.

ADVERTISEMENT

Am tratat întâlnirile săptămânale cu Badi, Punkeru’, Mustață, Gârlă, John, Epavă, Dorin, frații Netedu cu respect. Toți pot confirma. Rică – Dumnezeu să-l odihnească – a rămas în inima mea pentru totdeauna.

Au fost vremuri de care-mi amintesc cu plăcere pentru că făceam legea în teren și în peluze, dar și cu tristețe, pentru că par irepetabile. Apreciez faptul că cei din PRA vor să susțină echipa și să refacă ceva ce pare iremediabil pierdut”, a continuat oficialul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica nu mai vrea să se implice

”Totuși, mi-e foarte greu să mă mai implic. Poate pentru că dintre cei vechi a rămas doar Mustață, poate pentru că mă apropii de 60 ani și sunt aproape pe battery low, sau poate doar pentru că unul dintre cei doi lideri de azi mi-a înjurat grosolan fata, fără niciun motiv, într-un moment greu pentru familia mea.

E adevărat că și-a prezentat scuze (mie prin mesajele pe care le-am păstrat) și prin diverși intermediari (ultimul fiind acum două zile finul meu, Iulian Buza), dar n-am reușit să trec peste ce a făcut. Demisia n-o iau în calcul. Am destule pe cap și fără să mă gândesc la asta”, și-a încheiat MM Stoica mesajul.

Mihai Stoica răspuns fani demisie

La o zi după l-a atacat pe Gheorghe Mustață, Gigi Becali a continuat tirul la adresa liderului galeriei FCSB și l-a amenințat că îl dă pe mâna bodyguarzilor săi, care în trecut au mai făcut ”ordine” în peluză, în momentele în care era contestat de suporteri.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT