Fotbal intern

Mihai Stoica răsuflă ușurat după cucerirea Cupei: „Cel mai dificil an din carieră”. Aroganță la adresa rivalilor

23.07.2020 | 18:37
Mihai Stoica rasufla usurat dupa cucerirea Cupei Cel mai dificil an din cariera Aroganta la adresa rivalilor
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit despre sezonul 2019-2020 ca fiind cel mai dificil din întreaga lui carieră în fotbalul românesc.

Oficialul FCSB-ului a amintit momentele cheie din actualul sezon, dar și câteva motive pentru care vicecampioana României nu va ocupa un loc fruntaș la finalul stagiunii.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre finalul sezonului, glumind pe seama faptului că se va uita liniștit la partida dintre Craiova și CFR Cluj, mai ales dacă se va juca cu titlul pe masă.

Cel mai greu sezon din cariera lui MM Stoica

Mihai Stoica și-a expus gândurile și trăirile din actualul sezon prin intermediul rețelelor de socializare, iar oficialul vicecampioanei României consideră că a fost cel mai greu sezon din cariera lui:

ADVERTISEMENT

„Am 28 sezoane în calitate de conducător la nivelul Ligii 1 și mărturisesc că a fost cel mai dificil an competițional din întreaga mea carieră.

Cauze? Probleme personale care m-au împiedicat să fiu 100% lângă echipă, caruselul schimbărilor la nivelul băncii tehnice, seria interminabilă a accidentărilor, indiferent de numele antrenorilor sau preparatorilor, erori de strategie, erori de arbitraj, pandemie, plecări și trădări”.

ADVERTISEMENT

„Cu toate astea, FCSB (care pentru 52% dintre români rămâne continuatoarea) încheie sezonul bifând a 17-a calificare consecutivă în competitiile UEFA, un record inimaginabil.

FCSB încheie sezonul adjudecându-și Cupa României după ce și-a masacrat rivala în semifinale având în teren pe Udrea, Pantea, Perianu, Niță și Dumitru. Ultimul, marcator și pasator pe stadionul cu pistă.

ADVERTISEMENT

Aseară s-a putut. Chiar în ciuda dezertărilor unor titulari, fără liniștea și experiența lui Filip, fără clasa și acuratețea lui Nedelcu, fără generozitatea în efort a lui Oaidă și nu în ultimul rând fără suporteri în tribune”, a mai scris Mihai Stoica.

Fotografia postată de Mihai Stoica pe Facebook. Sursă foto: Facebook/Mihai Stoica
Fotografia postată de Mihai Stoica pe Facebook. Sursă foto: Facebook/Mihai Stoica

„Sper ca ultima etapă să se joace cu titlul pe masă!”

„S-a putut însă cu un mesaj profesionist și motivator de pe banca trio-ului Toni-Tommy-Pinti, cu Olaru care și-a riscat cariera jucând în finală, cu intrarea lui Moruțan care a revitalizat o echipă care n-a arătat cum ne doream în prima jumătate a meciului, cu Coman, de neoprit în partea a doua, cu Tănase făcând intercepție după intercepție ca un adevărat căpitan, cu insistența lui Petre, ardoarea lui Crețu, prestația solidă și inteligentă pe toată durata jocului a lui Miron.

Cu toți ceilalți. Fără erori individuale. Și cu Man. Cel care a marcat, care i-a lăsat în 10 și care s-a întrecut în tacklinguri cu Tănase. THE MAN.

Sper ca în ultima etapă să se joace cu titlul pe masă. Promit că ne vom uita la TV relaxați, cu doamna din poză lângă noi. Mai ales că Pinti are televizor 4K lângă piscină. Ca bogații.

P.S. Printre altele, mă pregătesc de meciul 131 din carieră în cupele europene. Acasă sau în deplasare. Depinde dacă ieșim primii din urnă”, a mai scris Mihai Stoica pe Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 3,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT