Fotbal intern

Mihai Stoica, reacţie după ce a scandat împotriva “câinilor” alături de fani în cantonament: “Dragostea pentru Steaua vine la pachet cu antipatia pentru Dinam0”

15.02.2020 | 23:30
Mihai Stoica reactie dupa ce a scandat impotriva cainilor alaturi de fani in cantonament Dragostea pentru Steaua vine la pachet cu antipatia pentru Dinam0
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este în centrul atenției, după ce Fanatik a prezentat în EXCLUSIVITATE imagini cu conducătorul FCSB scandând, împreună cu ultrașii, împotriva rivalei Dinamo cu 24 de ore înainte de marele derby.


(P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,30 este cota pentru ”12”. Vezi aici toate cotele!


Mihai Stoica, reacție după ce a scandat împotriva „câinilor”

Imaginile cu Mihai Stoica și suporterii FCSB cântând împreună împotriva rivalilor Dinamo au devenit virale cu ajutorul Fanatik.

ADVERTISEMENT

Conducătorul echipei patronate de FCSB a fost criticat imediat de anumite publicații pentru modul în care a ales să se „manifeste”, însă a ținut să le dea o replică „contestatarilor”.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, MM Stoica a explicat că dragostea de „Steaua” vine mână în mână cu „ura” de Dinamo. Mai mult, Stoica nu crede că are ce explicații să dea atâta timp cât se manifestă în confortul propriei sale „case”.

ADVERTISEMENT

Transmit tuturor geniilor neînțelese care-mi critică linia melodică:

1. Dragostea pentru Steaua vine la pachet cu antipatia față de dinam0.

2. Dacă vreau să umblu în casa mea în curul gol, nu înseamnă că pot fi pasibil de amendă penală pentru exhibiționism. E cald.

#playoff #playout #md”, e mesajul postat de Stoica pe Facebook.

Mihai Stoica le răspunde contestatarilor
Mihai Stoica le răspunde contestatarilor

Mihai Stoica este unul dintre „favoriții” peluzei dinamoviste, suporterii „câinilor” roșii având în repertoriu mai multe cântece interzise minorilor cu Stoica în prim plan. În replică, MM nu ratează nicio ocazie să-și ironieze rivalii.

ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB se vor întâlni duminică, 16 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.