Sport

Mihai Stoica, reacţie dură după ce a auzit că Voluntari ar putea fi premiată financiar de CFR Cluj: “Este ilegal! Oamenii au fost condamnaţi pentru aşa ceva!”

Mihai Stoica a răbufnit după ce a auzit că FC Voluntari ar putea fi motivată financiar de CFR Cluj în meciul cu FCSB. Managerul roş-albaştrilor susţine că o asemenea practică este ilegală.
14.05.2022 | 17:29
Mihai Stoica reactie dura dupa ce a auzit ca Voluntari ar putea fi premiata financiar de CFR Cluj Este ilegal Oamenii au fost condamnati pentru asa ceva
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de victorie împotriva celor de la FC Voluntari pentru a juca meci decisiv pentru titlu cu CFR Cluj, în ultima etapă. Confruntarea are loc sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

Mihai Stoica, reacţie dură după ce a auzit că Voluntari ar putea fi premiată financiar de CFR Cluj: “E ilegal”

În spaţiul public a apărut informaţia că cei de la CFR Cluj vor să îi motiveze financiar pe ilfoveni în confruntarea cu FCSB, iar Mihai Stoica a avut o reacţie dură vis-a-vis de această iniţiativă a rivalilor:

ADVERTISEMENT

“Este ilegal, dacă are primă din altă parte. Oamenii au fost condamnaţi pentru aşa ceva. N-am informaţii. Am informaţii că nu joacă Raţă, că a luat roşu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Dacă FCSB nu reuşeşte să învingă FC Voluntari, CFR Cluj poate obţine titlul de campioană înainte de ultima etapă, în cazul unui succes împotriva Universităţii Craiova, meci programat duminică, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

“Dacă vorbim acum de meciul cu CFR la noi în bază, suntem cei mai diletanți oameni de pe pământul ăsta!”

Mihai Stoica i-a avertizat pe jucătorii roş-albaştrilor că meciul împotriva celor de la FC Voluntari trebuie tratat foarte serios, altfel meciul din ultima etapă cu CFR Cluj nu va mai conta:

„Noi tratăm meciul ăsta ca fiind cel mai important. Nu putem să gândim meciul în funcție de ultima etapă, pentru că e posibil să nu mai conteze ultima etapă dacă nu tratăm meciul ăsta serios. Dacă vorbim acum de meciul cu CFR la noi în bază, suntem cei mai diletanți oameni de pe pământul ăsta!

ADVERTISEMENT

“Anul trecut, noi am făcut 2-2 cu Clinceni, care nu avea niciun obiectiv”

Noi suntem datori să le inoculăm jucătorilor ideea că ăsta e meciul. Anul trecut, noi am făcut 2-2 cu Clinceni, care nu avea niciun obiectiv, și toată lumea zicea că e echipa noastră.

E adevărat, cu greșeli de arbitraj. Noi acolo „ne-am dat” șansele la titlu. După aceea a venit golul acela stupid cu CFR, dar nu mai contează”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Cu două etape înainte de final, CFR Cluj are două puncte avans faţă de FCSB în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. “Roş-albaştrii” au un parcurs aproape perfect în play-off, cu şapte victorii şi un eşec.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,72 este cota pentru „GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT