Fotbal intern

Mihai Stoica, reacție în miez de noapte la adresa autorităților și a FRF: „Ne-am testat de 5 ori! Mai vorbim şi singuri, unii şi în somn”

29.05.2020 | 13:47
Mihai Stoica reactie in miez de noapte la adresa autoritatilor si a FRF Neam testat de 5 ori Mai vorbim si singuri unii si in somn
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție dură la adresa autorităților și a Federației Române de Fotbal, în miez de noapte, prin intermediul rețelelor de socializare.

Mihai Stoica, reacție dură în miez de noapte la adresa autorităților și a FRF

Mihai Stoica nu înțelege motivul pentru care jucătorii nu au voie să se antreneze împreună, mai ales după ce au făcut cinci teste de coronavirus, toate ieșind negativ:

ADVERTISEMENT

„Din fericire, România are sub o sută de decese cauzate de Covid-19 la milionul de locuitori.Cu toate acestea, noi (FCSB) celebrăm azi a 14-a zi de izolare, antrenându-ne ciudat, mâncând în camere din casolete, fără să profităm de condiţiile de refacere după antrenamente deşi am fost testaţi de 5 (cinci) ori, 51 PERSOANE, iar rezultatele au fost negative.

Vorbim între noi de la distanţă şi cu cei apropiaţi pe aplicaţii. Mai vorbim şi singuri. Unii şi în somn. Mai mult, aflăm că înalţii diriguitori ai sportului românesc se gândesc că s-ar impune să mai stăm închişi câteva săptămâni. Sau luni. Să reducem riscurile”.

ADVERTISEMENT

„Zice domnul Hulubei că ar trimite şi psihologi să ne ajute. Sper ca Psihologii Care Ajută Fotbaliştii Să Stea cu Drag În Cantonament să aibă testele făcute dacă ne vizitează.

Să fie triaţi epidemiologic. Eventual, să vină cu izoleta. Să reducă riscurile”, s-a mai arătat în postarea „nocturnă” a lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Ironii la adresa autorităților

Mihai Stoica a continuat cu ironii aduse pentru autoritățile române, în privința gestionării pandemiei de coronavirus: Ce vom face însă după ce vom ieşi? Vom merge la Cluj cu viteza legală fiecare în maşina lui? Cine aduce casoletele?

Dacă la meci apare vreun steward care a fost cu o seară înainte la petrecerea de pensionare a unui coleg şi nu s-a distanţat suficient? Există un cantonament al bracardierilor de Liga 1? Riscuri la tot pasul”.

ADVERTISEMENT
„E în afara oricărui dubiu că toţi cei care suntem implicaţi direct trebuie să fim extrem de precauţi. E în afara oricărui dubiu că trebuie să ne învăţăm să trăim cu acest virus.
DAR TOT ÎN AFARA ORICĂRUI DUBIU ESTE ŞI INUTILITATEA CANTONAMENTULUI PRELUNGIT.

În Cehia nu s-a stat în cantonament. Deja se joacă, iar Stanciu a centrat perfect la golul victoriei. Cu stângul. Iar Cehia are tot sub o sută de decese la milion. Ca noi”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT