Fotbal intern

Mihai Stoica, reacție fermă după ce a fost acuzat că a refuzat un fotbalist! ”Asta mi-a spus mie Florin Manea”

27.11.2018 | 13:21
Mihai Stoica reactie ferma dupa ce a fost acuzat ca a refuzat un fotbalist Asta mia spus mie Florin Manea

Managerul FCSB-ului, Mihai Stoica a avut o reacție fermă după ce a fost acuzat în urmă cu puțin timp că a refuzat un fotbalist! Agentul de fotbaliști, Florin Manea a fost cel care a declarat că Fabbrini putea să ajungă la FCSB pentru că acolo a fost propus inițial. Până la urmă, italianul evoluează la FC Botoșani. Dică și MM nu l-au vrut atunci, a spus Florin Manea. Între timp, Fabbrini își face un nume în Liga 1 Betano. Înscrie goluri pe bandă rulantă și în această etapă a avut o super reușită împotriva Craiovei.

”Singura discuţie pe care am avut-o cu Florin Manea a fost când ne-am întâlnit întâmplător în loja stadionului de la Voluntari. Mi-a zis că o să vedem noi ce jucător a adus la Botoşani, că ne vom ruga să-l cumpărăm. Nu s-a pus niciodată problema să-l refuzăm pe Fabbrini. Nici eu, nici Dică”, a declarat Mihai Stoica

Mihai Stoica, reacție fermă după ce a fost acuzat că a refuzat un fotbalist! Fabbrini în tricoul Italiei
Diego Fabbrini a jucat o partidă în tricoul echipei naționale a Italiei

Mihai Stoica, reacție fermă după ce a fost acuzat că a refuzat un fotbalist!

Italianul Diego Fabbrini a venit la FC Botoșani în luna septembrie a acestui an. În ultimele două sezoane s-a aflat sub contract cu gruparea engleză Birmingham City, dar de fiecare dată a fost împrumutat. În 2017 a evoluat la Spezia, apoi anul trecut la Oviedo, în Spania. Mijlocașul a fost o prezență constantă în echipa națională de tineret a Italiei pentru care a jucat 12 partide, dar are și o convocare la lotul de seniori.  Fabbrini a beneficiat de accidentarea lui Mario Balotelli din august 2012 și a fost chemat de urgență în Squadra Azzura pentru amicalul cu Anglia. A apucat și să joace intrând în teren în ultimele șase minute ale întâlnirii, timp suficient pentru a încasa un cartonaș galben. Cu 2-1 s-au impus atunci jucătorii din Albion.

  • 7 partide are deja Diego Fabbrini disputate în tricoul celor de la FC Botoșani