Sport

Mihai Stoica, reacție împotriva Ungariei: „Dacă vor afișa steagul, cred că se va ajunge departe cu acest caz!”

Mihai Stoica a intervenit în scandalul privind dorința Federației Maghiare de Fotbal, și anume de a afișa la meciuri „steagul istoric”.
23.03.2023 | 10:20
Mihai Stoica reactie impotriva Ungariei Daca vor afisa steagul cred ca se va ajunge departe cu acest caz
Mihai Stoica, reacție împotriva Ungariei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că în cazul în care maghiarii vor lua o astfel de decizie, cazul va ajunge departe, ținând cont de faptul că devine o problemă diplomatică, nu doar fotbalistică.

Mihai Stoica, reacție împotriva Ungariei

Mihai Stoica a avut o reacție împotriva Ungariei, după ce maghiarii își doresc să afișeze la meciurile naționalei țării lor steagul „istoric”: „O să fie interesant dacă duc la bun sfârșit această idee.

ADVERTISEMENT

Nouă ne-au închis o parte din stadion, pentru că i s-a părut unuia, nici nu știm cine, că o cruce celtică e simbol neo-nazist, sunt curios ce decizii va lua UEFA și FIFA, pentru că UEFA e subordonată FIFA. Eu cred că se va ajunge departe cu treaba asta dacă vor afișa acest steag”.

„N-avem nevoie de așa ceva noi. După tot scandalul produs de Chivulete la meciul Sepsi-FC U Craiova, nu vine bine un astfel de moment”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Aplaud reacția oficialilor lui Sepsi!”

„Eu vreau să aplaud reacția oficialilor Sepsi, care se delimitează de astfel de lucruri. Oamenii au spus clar că ei sunt români, indiferent de etnie. Trăiesc în țara asta și respectă regulile. Nu e ușor să ai o astfel de reacție, mai ales că a fost ajutată de Guvernul maghiar.

Tamm e bine, probabil va juca 45 de minute în amicalul lor și va juca 90 de minute în meciul oficial din preliminarii pentru Estonia, e un jucător mult prea important”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Forurile europene și mondiale sunt împotriva implicării politicului în sport și ei fac exact opusul. Eram aseară în emisiunea și Andrei Vochin spunea că el nu crede așa ceva.

Nu mă gândeam niciodată că Federația Maghiară de Fotbal va face publică o astfel de decizie, fără să primească ok-ul din partea UEFA”, a mai spus managerul general al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

  • 1,31 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul Andorra – România

Tags: