Fotbal intern

Mihai Stoica, reacție ironică după zvonul că Arda Turan ar negocia cu FCSB: ”Știrea e parțial adevărată. Va fi o dublură pentru șoferul autocarului”

05.02.2020 | 12:05
ADVERTISEMENT

Presa din Turcia a aruncat în ultimele ore o informație neverosimilă: Arda Turan, aproape de FCSB! La câteva ore după apariția acestor zvonuri, din partea clubului de Liga 1 au apărut și primele reacții. Mihai Stoica, oficialul bucureștenilor, a comentat în stilu-i caracteristic această știre oferită de presa turcă.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 7,00 este cota pentru “scor corect 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica ironizează informația că Arda Turan ar negocia cu FCSB: ”Va fi o dublură pentru șoferul autocarului”

Arda Turan la FCSB” este o știre despre care Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit în termeni extrem de ironici.

Numărul doi de la vicecampioana României spune că știrea e parțial adevărată, întrucât clubul roș-albastru era nevoie de o dublură, dar nu pe teren, ci la volanul autocarului.

ADVERTISEMENT

”Știrea este parțial adevărată. Nu e vorba de Hakan Sukur, de Arda Turan și nu era vorba să fie o soluție pentru Harlem, ci o dublură pentru șoferul autocarului nostru, care a avut un accident la schi, nu glumesc

Nu știu de ce nu au așteptat până la 1 aprilie cei din presa turcă. Sunt bazaconii”, a spus Mihai Stoica la Digisport TV.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, zâmbete la conferința de presă pe tema ”Arda Turan”

Și Bogdan Vintilă a avut o reacție după știrea legată de posibila venire a lui Arda Turan în România.

“Nu comentez aşa ceva. Nici nu ştiu cât are salariu Arda Turan ca să vină aici. Hai să vorbim lucruri serioase”, a declarat Bogdan Vintilă în conferința de presă de miercuri, organizată înaintea meciului FC Voluntari – FCSB.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia anunța că Arda Turan e aproape de FCSB

Arda Turan (33 de ani) şi-a reziliat înțelegerea pe care o avea cu turcii de la Basaksehir şi s-a întors la FC Barcelona, club care îl împrumutase în Turcia. După ce s-a zvonit că acesta ar urma să meargă la echipa lui Florin Andone, Galatasaray, până la urmă, mutarea a picat.

Ziariști turci de la Fotospor anunțau că oficialii celor de la FCSB l-ar fi contactat deja pe fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi în fotbalul mare și negocierile sunt destul de avansate.

ADVERTISEMENT