Mihai Stoica, replică după criticile aduse lui Coman: ”Chinuindu-se, Florinel conduce detașat topul realizărilor”

Adrian Baciu   
în FCSB
17/11/2019, 17:56
Mihai Stoica, replică după criticile aduse lui Coman: ”Chinuindu-se, Florinel conduce detașat topul realizărilor”
Meme Stoica si-a amintit de condamnarea lui si de banii investiţi în CSA Steaua de Ziua Naţională: "Eu nu sunt mândru că sunt român!" Sursa foto: sportpictures.eu

Plecat de la FCSB în urmă cu câteva luni, Mihai Stoica încă este un susținător important al jucătorilor vicecampioanei României. La nici 24 de ore după ce fosta glorie stelistă Marcel Răducanu îl critica pe Florinel Coman, despre care spunea că e un jucător care se chinuie în României, Meme a ieșit public cu un răspuns și cu prezentarea unor date care să confirme valoarea lui ”Mbappe” de România.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 6,75 pentru “peste 3,5 goluri” – vezi toate cotele aici


Mihai Stoica, replică după criticile aduse lui Coman: ”Chinuindu-se, Florinel conduce detașat topul realizărilor”

Fostul director sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a prezentat cifrele lui Florinel Coman din acest sezon, considerând că acestea sunt dovada faptului că stelistul nu este deloc un fotbalist modest. “Chinuindu-se” în Liga 1, cum susțin unii, Florinel Coman conduce solitar topul realizărilor cu 12 reușite (7 goluri + 5 pase de gol), fiind menajat cam un sfert din cât s-a jucat până acum. Și fără să bată penalty-uri. Just sayin”, a scris Meme pe pagina personală de Facebook.

Cele ”12 reușite” ale lui Florinel Coman, adică 7 goluri și 5 pase decisive au venit în 13 meciuri jucate de acesta în Casa Pariurilor Liga 1. Din acest total, Coman a fost titular în doar 10 etape, Gigi Becali preferând să menajeze jucătorii de bază în perioada în care FCSB încă mai avea șanse la accederea în grupele Europa League.

  • 3.500.000 de euro este cota lui Florinel Coman pe Transfermarkt.com

Marcel Răducanu l-a criticat pe Florinel Coman după meciul naționalei: ”Se chinuie prin România”

La o zi după prestația modestă a tricolorilor cu Suedia în preliminariile EURO 2020, Marcel Răducanu, fostă glorie a fotbalului românesc, s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor lui Cosmin Contra, în special a jucătorilor despre care se vorbea că pot face diferența. Printre cei criticați de fostul mare fotbalist s-a numărat și Florinel Coman, jucător pe care Gigi Becali cere sume imense.

”M-am așteptat la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs, cei care erau cotați cu anumite cote. Mai ales de la Coman, după ce am auzit că cineva (n.r. – patronul Gigi Becali) cere așa mulți bani pe el că va ajunge în Anglia.

20 de milioane de ce? 20 de milioane de euro? Sunt curios cine o să 20 de milioane de euro pe el. Și, unde o sa joace? În Anglia, unde, la Manchester City? Ce să joace el, cum să joace el în Anglia? La ce club? De-abia se chinuie pe acolo, prin România, cum să joace în Anglia? E imposibil!”, a spus Marcel Răducanu la DigiSport.

Închide ×