Sport

Mihai Stoica, anunţ clar despre revenirea FCSB în Ghencea: “Să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile”

Mihai Stoica a clarificat printr-o postare pe Facebook că FCSB nu a renunţat la gândul de a reveni în Ghencea, însă consideră că pentru moment este imposibil să joace acolo din cauza "abuzurilor".
08.01.2022 | 21:40
Mihai Stoica anunt clar despre revenirea FCSB in Ghencea Sa fim noi anuntati ca sau terminat abuzurile
Mihai Stoica, alături de suporterii FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a ţinut să clarifice situaţia revenirii echipei FCSB în Ghencea. Managerul sportiv al roş-albaştrilor a precizat că nu a renunţat la acest gând, însă lasă de înţeles că FCSB nu va fi lăsată pe noul stadion Steaua.

Mihai Stoica, anunţ clar despre revenirea FCSB în Ghencea

Managerul sportiv spune că i-ar plăcea ca meciurile importante ale echipei să se joace în continuare pe Arena Naţională, însă nu crede că va prinde vremurile în care va avea de ales pe care stadion să evolueze echipa:

ADVERTISEMENT

“Am zis ceva într-o emisiune și s-a înțeles altceva. În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc, așa cum Arena Națională n-are nimic în comun cu “23 August”. Cu excepția codului poștal.

Totuși, Arena vibrează puțin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea și Lazio. Poate de aia aș înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo.

ADVERTISEMENT

“Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile”

Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreținerea Stadionului Steaua și vedem noi unde vom alege să jucăm.

Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce spunea managerul în urmă cu câteva zile de revenirea în Ghencea: “Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de a face cu ce a fost…”

Mihai Stoica a declarat în urmă cu câteva zile într-o emisiune la Telekomsport că nu mai tresare când trece pe lângă stadionul Steaua şi că nu îşi doreşte neapărat ca echipa să mai evolueze acolo:

”Mama mea stă lângă stadionul Steaua. Dar nu îmi zice nimic. Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de a face cu ce a fost…

ADVERTISEMENT

Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo. Cred că nu se va juca. Eu aș vrea să jucăm meciurile care nu au interes mare pe stadionul de la Arc. Iar cele cu mare interes pe Arena Naţională”, a declarat Mihai Stoica.

Doar CSA Steaua şi echipa naţională au jucat până acum pe noul stadion

Deşi a făcut mai multe solicitări, FCSB nu a fost primită pe noul stadion Steaua. De la inaugurare, doar CSA Steaua şi echipa naţională au disputat meciuri pe noul stadion.

FCSB şi-a disputat în ultimii ani meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională. Când cel mai mare stadion al ţării a fost ocupat, roş-albaştrii au jucat în exil, la Giurgiu, Piteşti şi chiar Mogoşoaia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 14,50 este cota pentru „peste 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: