Fotbal intern

Mihai Stoica salută revenirea Peluzei Nord alături de FCSB: „Când visele devin realitate! Bine ai venit acasă, Mustață”

31.01.2020 | 20:00
Mihai Stoica saluta revenirea Peluzei Nord alaturi de FCSB Cand visele devin realitate Bine ai venit acasa Mustata
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica se bucură de revenirea Peluzei Nord lângă FCSB și i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Gheorghe Mustață, liderul galeriei.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,47 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica se bucură de revenirea Peluzei Nord

Mihai Stoica se bucură că Peluza Nord a luat decizia de a reveni lângă echipă și a transmis un mesaj pe Facebook: „Când visele devin realitate…pas cu pas! Bine ai venit acasă, Mustață!”.

Oficialul FCSB-ului visează la un nou titlu de campion și îl laudă pe Bogdan Vintilă pentru inovațiile pe care le-a adus de când este antrenorul „roș-albaștrilor”: „Vintilă a reușit să facă ceea ce n-au reușit predecesorii săi, în primul rând din punct de vedere tactic.

ADVERTISEMENT

A reușit, cu un nou sistem, să apropie, ca poziții în teren, doi jucători foarte importanți, Man și Coman. I-a făcut să conclucreze foarte bine”.

Gheorghe Mustață a anunțat că galeria va reveni la meciul cu Dinamo

Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că Peluza Nord va reveni la meciurile FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo: „Dacă jucăm pe Național Arena, cu siguranță vom umple tribuna la meciul cu Dinamo. Dacă jucăm în Ștefan cel Mare, acolo avem o problemă cu biletele și nu vom putea fi foarte mulți.

ADVERTISEMENT

Din ce știu, și din ce era înainte, în jur de 400 de bilete primim acolo. Vom merge și vom susține echipa pentru că anul ăsta vreau să luăm campionatul”.

„Fotbalul în general are nevoie de suporteri. Iar dacă aceștia nu sunt pe stadion, fotbalul nu are nicio valoare. Sper să fim puternici și să putem susține echipa, pentru că, repet, vreau să luăm campionatul anul acesta. Titlul și atât! Nimic altceva.

ADVERTISEMENT

Vom încuraja băieții să joace cu altă mentalitate, să vadă și ei că au o forță în spate. Îi vom susține indiferent de rezultat. Îi vom susține exact cum se făcea înainte să plec eu”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

  • 3 este locul pe care îl ocupă FCSB în campionat, cu 39 de puncte
ADVERTISEMENT