Sport

Mihai Stoica sare în apărarea lui Andrea Compagno: „A fost al doilea cel mai bun jucător al nostru!”. Ce se întâmplă cu Billel Omrani

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Andrea Compagno, după ce atacantul italian a fost criticat pentru ratările sale din meciul FCSB-ului cu FC Argeș, scor 2-1.
28.02.2023 | 08:25
Mihai Stoica sare in apararea lui Andrea Compagno A fost al doilea cel mai bun jucator al nostru Ce se intampla cu Billel Omrani
Mihai Stoica sare în apărarea lui Andrea Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre rolul important pe care atacantul italian îl joacă pentru echipă, explicând și ce se întâmplă de multe ori când acesta este înlocuit în a doua repriză. Totodată, acesta a vorbit și despre situația lui Billel Omrani, care nu a jucat niciun minut în meciul cu FC Argeș.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Andrea Compagno, spunând că atacantul italian a fost al doilea cel mai bun jucător al FCSB-ului în meciul cu FC Argeș, chiar dacă nu a reușit să înscrie, în ciuda unor ocazii bune pe care le-a avut: „A fost al doilea cel mai bun jucător al nostru cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Lumea nu știe prin ce a trecut ca să joace și cât de mult a insistat să joace acum, deși nu eram siguri că poate să evolueze. E adevărat, se vede urât acea ratare, dar are toată încrederea noastră”.

„Dacă vrei să aplici regulamentul la sânge, poți da cartonașul roșu, dar e mai mult galben în opinia mea. VAR-ul nu poate să intervină dacă și VAR-ul consideră că e mai mult de cartonaș galben”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Omrani își așteaptă șansa!”

Mihai Stoica a comentat și situația lui Billel Omrani, despre care a spus că se antrenează foarte bine și că își așteaptă rândul să joace: „Da, n-a intrat deloc. A fructificat unele șanse. Să ne amintim de golul de la Sibiu, când a intrat pe parcurs.

Pentru simplul motiv că Andrea a dus bine meciul. Noi avem o mare problemă când iese Compagno de pe teren, adică centrul de greutate se mută spre poarta noastră și nu vrem acest lucru. El e jucătorul nostru și își așteaptă șansa”.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe meciuri în care poți avea nevoie de un plus în ofensivă atunci când nu funcționează echipa și el ne poate ajuta. Omrani se antrenează bine, n-avem probleme deloc la antrenamente.

Antrenamentele noastre se desfășoară într-un ritm cu Pintilii, cum nu s-au desfășurat niciodată. Jucătorii așteaptă antrenamentele așa cum așteaptă meciurile”, a mai spus managerul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

În 2023, Billel Omrani nu fost titular în niciun meci pentru FCSB, intrând pe parcursul confruntărilor din postura de rezervă și reușind să înscrie unicul gol al FCSB-ului în deplasarea de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-0, chiar în primul meci de la reluarea campionatului.


  • Cota BETANO pentru FSCB: 1,50 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT