Sport

Mihai Stoica, sătul de discuțiile create după Sepsi – FC U Craiova: „Ministrul Sportului să ne mai lase în pace! Legea trebuie schimbată”

Mihai Stoica este sătul de discuțille care au apărut după scandalul de xenofobie de la meciul dintre Sepsi și FC U Craiova.
02.02.2023 | 09:14
Mihai Stoica satul de discutiile create dupa Sepsi  FC U Craiova Ministrul Sportului sa ne mai lase in pace Legea trebuie schimbata
Mihai Stoica, sătul de discuțiile create după Sepsi - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului l-a atacat și pe Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, despre care a spus că are o sensibilitatea prea mare.

Mihai Stoica, sătul de discuțiile create după Sepsi – FC U Craiova

Mihai Stoica este sătul de discuțiile care au tot apărut după scandalul de xenofobie de la meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, atacându-l pe ministrul Sportului și propunând schimbarea legii:

ADVERTISEMENT

„Ia să ne lase în pace ministrul Sportului. Prea mare sensibilitate au unii. Nimeni nu are nimic cu ungurii în România, astea sunt lozinci de pe vremuri. Nimeni nu ia atitudine când sunt scandări concertate la adresa unei persoane.

Sunt oameni la stadion care vin să înjure. Trebuie schimbată legea, că dacă tu mă înjuri pe stradă și mă înjuri și demonstrez că m-ai înjurat, pot să te dau în judecată pentru ultraj”.

ADVERTISEMENT

„Mai erau unii la meciurile noastre îl înjurau pe Dan Petrescu. Le-am și zis de ce îl înjură pe Dan Petrescu, legenda Stelei. Ei erau supărați pe faza aia de la finalul campionatului, dar aia a fost așa… a fost o glumă.

Aliniază-i pe toți, amendează oamenii, amendează galeria”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a comentat și plecarea lui Rareș Ilie de la Nice

Rareș Ilie a fost împrumutat de Nice la Maccabi Tel Aviv, după ce fostul fotbalist al Rapidului nu a reușit să se adapteze la fotbalul din Ligue 1.

„Luați emisiunea de când a semnat cu Nice și vedeți ce am spus atunci. Nu se poate juca în Franța decât dacă ai calități extraordinare. În primele două ligi!

ADVERTISEMENT

El are calități extraordinare, dar are o viteză de reacție mai înceată decât restul. Eu mă așteptam să meargă prin Elveția să joace”, a mai spus Mihai Stoica.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, conform transfermarkt.com
  • 19 de ani are Rareș Ilie
ADVERTISEMENT