Fotbal intern

Mihai Stoica, scandal cu galeria dinamovistă! Ce a făcut oficialul FCSB-ului

29.07.2018 | 20:33
Mihai Stoica scandal cu galeria dinamovista Ce a facut oficialul FCSBului

Mihai Stoica, scandal cu galeria dinamovistă! Cu nici o oră înainte de startul partidei dintre FCSB și Dinamo, managerul roș albaștrilor a intrat în conflict cu galeria rivalilor. Astfel, MM s-a șicanat cu fanii câinilor din gura tunelului acolo unde a stat preț de un minut. Mai întâi de toate, oficialul FCSB-ului le-a arătat spatele suporterilor din Peluza Cătălin Hâldan, apoi a dus mâna la ureche încercând să le transmită dinamoviștilor că nu îi aude.

Nu s-a terminat prea bine pentru Mihai Stoica. Managerul roș albaștrilor a fost nevoit să plece de urgență din locul în care se afla după ce fanii câinilor au început să îi înjure fiica, pe Teodora Stoica. Despre aceasta s-a spus cu puțin timp în urmă că este dorită în departamentul de marketing al FCSB-ului de către tatăl său.

“Cu Gigi am vorbit și e de acord să o aduc în cadrul departamentului de marketing. Să vedem dacă vine, mai are ceva oferte. Oricum vreau să-i mulțumesc lui Gigi pentru asta. E copilul meu, îmi seamănă 100%, e un copil ambițios și inteligent. Poate face carieră în orice domeniu în care va lucra. E foarte serioasă. Cert e că după 3 ani de zile în care a locuit departe de casă vine aici și, de ce nu?, am putea lucra împreună. Ar fi senzațional”, a declarat Mihai Stoica despre fiica lui, Teodora.

Mihai Stoica, scandal cu galeria dinamovistă!

În apărarea lui Mihai Stoica a sărit aproape imediat Marius Ianuli. Cel poreclit în lumea fotbalului Mache l-a sfătuit pe managerul roș albaștrilor să nu se mai expună și să încerce să stea cât mai departe de galeria dinamoviștilor. Peste 5500 de fani ai câinilor au făcut deplasarea pe Național arena pentru primul mare derby al sezonului. 

16 000 de tichete au fost vândute pentru FCSB – Dinamo