Sport

Mihai Stoica, scos din sărite de Kyros Vassaras: „Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost uluit de discursul lui Kyros Vassaras. De ce crede că șeful CCA e de neatins
27.04.2023 | 16:06
Mihai Stoica scos din sarite de Kyros Vassaras Nimeni niciodata nu nea sfidat la modul asta
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost iritat la maxim de declarațiile lui Kyros Vassaras și a reacționat imediat după conferința de presă extraordinară convocată de grec.

Mihai Stoica, ultragiat după conferința de presă a lui Kyros Vassaras: „Nu știu cum se spune intangibilitate în greacă”

Mihai Stoica consideră inacceptabil ceea ce a declarat șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor și a reacționat cu o postare scurtă dar cuprinzătoare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT


„Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta. Nu știu cum se spune “intangibilitate” în limba greacă. Dar nu trebuie să știu. Trebuie să simt”.

Cei de la FCSB au acuzat faptul că Rapid trebuia să aibă doi jucători eliminați la derby, și pretind că a fost o viciere de rezultat, după ce au cerut și două lovituri de la unsprezece metri.

ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras, răspunsuri halucinante la problemele de arbitraj de la Rapid – FCSB

Kyros Vassaras a analizat fiecare fază și i-a luat apărarea lui Horațiu Feșnic și consideră că Răzvan Onea și Dragoș Grigore nu trebuiau eliminați.

„Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină” , a spus șeful arbitrilor din România, despre faultul dur asupra lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost și el faultat dur, însă Vassaras a explicat din nou: „VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie.

Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu? Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a cerut demisia lui Kyros Vassaras, însă grecul nu ia în calcul un asemenea gest și chiar a fost iritat de întrebările jurnaliștilor pe acest subiect. Patronul FCSB-ului i-a cerut chiar lui Răzvan Burleanu să-l dea afară pe Vassaras pentru a accepta un dialog cu FRF.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „X2” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT