Fotbal international

Mihai Stoica se amuză pe seama eliminării lui Real Madrid! Cele mai tari glume după eșecul cu Ajax. Galerie foto

06.03.2019 | 08:58
Mihai Stoica se amuza pe seama eliminarii lui Real Madrid Cele mai tari glume dupa esecul cu Ajax Galerie foto

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, se amuză pe seama eliminării echipei Real Madrid din optimile de finală ale Champions League. Câștigătoarea ultimelor trei ediții a fost învinsă pe Santiago Bernabeu cu scorul de 4-1 de Ajax Amsterdam în manșa retur. Fanii au luat foc la mfinalul întâlnirii care îi lasă pe ”galactici” fără trofeu în acest sezon și i-au cerut demisia președintelui Florentino Perez.

Mihai Stoica se amuză pe seama eliminării lui Real Madrid

Glumele s-au ținut lanț după eliminarea lui Real Madrid, unul dintre cei care s-au amuzat pe seama ”galacticilor” fiind Mihai Stoica. Oficialul vicecampioanei României a postat o poză cu atacantul portughez Cristiano Ronaldo în tricoul lui Real Madrid și ținând în mână o coroană regală și a scris în limba spaniolă ”la revedere”. Este unul dintre cele mai slabe sezoane ale madrileni și el vine după ce în vară au plecat Ronaldo și antrenorul Zinedine Zidane.

#hastalavista

Gepostet von Mihai Stoica am Dienstag, 5. März 2019

Ironiile la adresa campioanei Europei au umplut rețelele de socializare, iar cele mai multe dintre ele sunt legate de schimbările radicale pe care le-a făcut Florentino Perez la începutul sezonului. Și în principal faptul că i-a lăsat să plece pe Cristiano Ronaldo, jucătorul cu o medie de 50 de goluri, și Zinedine Zidane, antrenorul care a adus ultimele trei trofee ale Champions League.

Real Madrid a fost ținta glumelor pe rețelele de socializare după ce a fost eliminată din Champions League
Real Madrid a fost ținta glumelor pe rețelele de socializare după ce a fost eliminată din Champions League

Sergio Ramos, ținta principală a glumelor

Cei care s-au amuzat pe seama faptului că Real Madrid a fost umilită de Ajax Amsterdam nu l-au uitat nici pe căpitanul Sergio Ramos, care a fost suspendat după ce a luat intenționat un cartonaș galben în meciul tur, considerând că ”galacticii” sunt calificați după victoria din tur cu 2-1. Un alt personaj care a fost ținta glumelor pe rețelele de socializare este antrenorul Santiago Solari, dar nu au fost uitați nici ceilalți jucători ai madrilenilor.

Real Madrid nu a mai fost eliminată în optimile de finală ale Champions League de nouă ani, în primul sezonul de la venirea lui Cristiano Ronaldo. În urma acestei eliminări rușinoase, ”galacticii” au o pierdere uriașă de aproximativ 50 de milioane de euro. La finalul întâlnirii de pe Santiago Bernabeu, presa internațională a criticat presatația Realului și a fost extrem de entuziasmată de jocul arătat de Ajax.

Tags: