Fotbal intern

Mihai Stoica se ia de arbitrul de la Voluntari – Dinamo. Penalty clar neacordat pentru Voluntari! “O fi bine aşa?”

05.11.2018 | 23:11
Mihai Stoica se ia de arbitrul de la Voluntari - Dinamo! Managerul de la FCSB în meciul de fotbal dintre FCSB şi Astra Giurgiu

Mihai Stoica a urmărit partida dintre FC Voluntari şi Dinamo, din runda cu numărul 14 a Ligii 1 Betano, şi s-a luat de centralul duelului, Cătălin Popa. Managerul de la FCSB a contestat decizia acestuia, care nu a acordat penalty în minutul 27.

Armando Cooper a atins mingea cu mâna în propriul careu, însă centralul acestei partide nu a sesizat şi a lăsat jocul să continue. În minutul 27 al duelului de pe Stadionul “Anghel Iordănescu”, Căpăţînă a executat o lovitură liberă, iar mingea l-a atins pe mână pe Cooper. Nici Cătălin Popa şi nici Valentin Avram, asistentul acestuia, nu au sesizat. Ion Crăciunescu a confirmat la pauza meciului că se impunea penalty.

Mihai Stoica se ia de Cătălin Popa, după arbitrajul de la Voluntari – Dinamo

Mihai Stoica a sesizat greşeala centralului şi l-a taxat imediat, făcând aluzie la decizia luată în meciul FCSB-ului cu Astra, atunci când Horaţiu Feşnic a dat penalty pentru giurgiuveni după o fază asemănătoare în care actorul a fost Junior Morais. “Faze identice. La Junior Morais e penalty, la Cooper nu e. O fi bine aşa?” a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Postarea de pe Facebook a lui Mihai Stoica privind arbitrajul lui Cătălin Popa

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri