Sport

Mihai Stoica se ia de jucătorii FCSB-ului după egalul din Cupă cu UTA: „Dică le-a spus ce trebuie să facă”

FCSB a fost egalată în prelungirile partidei cu UTA Arad din grupele Cupei României Betano. MM Stoica a transmis că unii fotbaliști nu au respectat indicațiile lui Dică.
21.10.2022 | 10:08
Mihai Stoica se ia de jucatorii FCSBului dupa egalul din Cupa cu UTA  Dica lea spus ce trebuie sa faca
MM Stoica se ia de jucătorii care au greșit la golul egalizator din fază fixă al UTA-ei. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB, rămasă cu 7 jucători de câmp după eliminările lui Radunovic, Octavian Popescu și Bouhenna, a fost egalată în prelungirile meciului cu UTA Arad din prima etapă a grupelor Cupei României Betano. MM Stoica a mărturisit că unii fotbaliști „ros-albaștri” nu s-au conformat indicațiilor transmise de antrenorul Nicolae Dică.

Mihai Stoica se ia de jucătorii FCSB-ului după egalul cu UTA

FCSB a fost lăsată în 8 jucători pe finalul meciului de pe Stadionul „Francisc von Neuman”. „Centralul” partidei, Adrian Cojocaru, a fost aspru criticat după ce i-a eliminat pe Radunovic, Popescu și Bouhenna, care vor fi suspendați pentru partida din SuperLiga cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Managerul general al celor de la FCSB, MM Stoica, a răbufnit, de asemenea, la adresa arbitrului, însă consideră că o parte din vina de la golul egalizator al UTA-ei le aparține și unor fotbaliști de la FCSB. Aceștia nu au respectat indicațiile lui Nicolae Dică în privința fazei fixe de la care a plecat golul.

„Altceva a fost grav, că Dică le-a spus ce trebuie să facă la faza fixă şi unii n-au făcut. Şi am luat gol. Asta a fost grav”, a mărturisit Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu, „iertat” de Mihai Stoica: „Adrenalina îţi joacă feste”

David Miculecu, fotbalistul adus de FCSB în această vară pentru 1,7 milioane de euro, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK, a scos un penalty în meciul cu fosta sa echipă, iar în finalul partidei îi îndemna pe coechipieri să facă presing.

„Cine nu înţelege asta a pierdut vremea prin fotbal. Adrenalina îţi joacă feste, e şi bună, dar e şi rea”, au fost argumentele lui MM Stoica. Basarab Panduru s-a amuzat pe seama momentului în condițiile în care FCSB rămăsese în 7 jucători de câmp.

ADVERTISEMENT

„Erau în 7, FCSB, plus portar. A făcut, la portar s-a dus, ca el să degajeze şi să rămână 6. Să fie 10 contra 6. Le mai făcea şi semn să vină încă vreo 2-3, ca să rămână ăştia 10 contra 2. E incredibil! El zice că am vrut să câştigăm meciul. Era minutul 90, era mingea la ei şi tu mai chemati 2-3, să rămâneţi 1-2 contra 10 acolo. ‘Hai, veniţi, veniţi!’ (n.r. – Dică) Ce să-i mai spună? Uite, face semn ‘veniţi, veniţi, veniţi!’. Veniţi, ca să rămânem 2 contra 10”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Mihai Stoica, atacuri nemiloase după arbitrajul lui Adrian Cojocaru: „Prima greșeală e că n-a văzut penalty”

Adrian Cojocaru a luat mai multe decizii care l-au scos din sărite pe managerul celor de la FCSB. Prima a fost legată de penalty-ul obținut de Miculescu, care în fază inițială nu fusese acordat de „centralul” partidei.

ADVERTISEMENT

„Prima greșeală e că n-a văzut penalty, dar a reparat Găman de la VAR. Eliminarea lui Bouhenna e cumva justificată, deși un arbitru care nu vrea să dezechilibreze, nu dă acolo galben. Dacă ești așa de corect, dragul meu, dă galben la Otele, dă galben la Benga și dă galben la Erico. Dică i-a spus asistentului să îi dea galben lui Benga când a dat cu piciorul în minge după fluierul final, dacă tot arbitrezi la sânge.

A fost și al doilea galben la Radunovic, dar după inventezi un al doilea galben la Octavian Popescu. Nu poți să-i dai un al doilea galben la un fault de joc, nu poți”. Ce a făcut Cojocaru, ar trebui să fie un semnal de alarmă. Noi câștigam la Arad dacă nu erau problemele astea de arbitraj și aveam mari șanse să ne calificăm. Cineva trebuie să-l tragă de mânecă pe acest băiat, pentru că ce face nu e în regulă.

Nu știu, dacă n-ar fi atât de greu, l-aș acționa în instanță, pentru că a creat un prejudiciu clubului. Ce a făcut Cojocaru, știind că e VAR, că sunt televiziunile și a făcut totul cu atât de multă nonșalanță”, a mărturisit MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT