Sport

Mihai Stoica, şedinţă în vestiar cu jucătorii de la FCSB după înfrângerea şoc cu Farul: „Am simţit nevoia să intru!”

Mihai Stoica a avut o discuție în vestiar cu jucătorii FCSB-ului, comentând și faza golului doi primit de FCSB la meciul cu Farul, scor 2-3.
01.02.2023 | 21:40
Mihai Stoica sedinta in vestiar cu jucatorii de la FCSB dupa infrangerea soc cu Farul Am simtit nevoia sa intru
Mihai Stoica a avut o discuție cu jucătorii FCSB-ului în vestiar. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre meciul cu CFR Cluj, fiind supărat că Florinel Coman a fost suspendat, după ce a primit un cartonaș galben pentru proteste la meciul cu Farul.

Mihai Stoica, şedinţă în vestiar cu jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica a avut o discuție cu jucătorii FCSB-ului, simțind nevoia să intervină, mai ales după înfrângerea suferită cu Farul: „Am avut o discuție, sper să fi înțeles unii din ce am discutat.

ADVERTISEMENT

Discutam cu Ovidiu Popescu, el face șapte ani în vară la noi. De cinci ori am intrat în vestiar de când e el aici. Am simțit nevoia să intru în vestiar și să discut cu ei.

Nu a fost pe ton de reproș. Anularea golului trei a fost o chestie de subtilitate, un arbitru începător la VAR nici nu ar fi sesizat faza cu Omrani”.

ADVERTISEMENT

„Dacă Dawa nu l-ar fi faultat pe Alibec, golul se anula, pentru că a fost un fault la Tamm înainte. Noi avem o altă filmare, noi filmăm cu o cameră de sus. A fost fault, Alibec l-a ținut pe Tamm.

Culmea e că Florinel s-a dus la Feșnic și i-a spus că a fost fault, iar Feșnic i-a dat galben și Coman nu joacă la Cluj”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Iar nu avem toți jucătorii disponibili pentru meciul cu CFR Cluj!”

„Am discutat, n-are sens să comentez. A fost o discuție prietenească. Ne așteaptă un meci extrem de important și din nou cu CFR nu avem toți jucătorii disponibili.

Așa a fost și în decembrie, când eram bine de tot și s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Olaru și Compagno”, a continuat MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„Cristea s-a antrenat de la începutul lui decembrie cu echipa, am spus că n-are rost să forțăm cu el, în pregătire s-a antrenat normal și a jucat un meci întreg.

Nu e situația ideală ca el să joace după atât timp cu CFR, dar el va fi și cred că va fi bine”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: