Sport

Mihai Stoica și Basarab Panduru, uluiți de prestația Realului cu Manchester City: „E de liga a 5-a! Nu cred că s-a întâmplat niciodată într-o semifinală”

Mihai Stoica și Basarab Panduru au criticat dur prestația jucătorilor lui Real Madrid în returul semifinalei din Liga Campionilor cu Manchester City
18.05.2023 | 10:03
Mihai Stoica si Basarab Panduru uluiti de prestatia Realului cu Manchester City E de liga a 5a Nu cred ca sa intamplat niciodata intro semifinala
Real Madrid a pierdut cu 4-0 la Manchester City, însă scorul putea fi și mai mare. Sursă foto: captură Orange Sport
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Basarab Panduru au fost neplăcut surprinși de modul în care s-au prezentat jucătorii lui Carlo Ancelotti și sunt de părere că scorul putea fi și mai mare.

Mihai Stoica și Basarab Panduru, impresionați de City și dezamăgiți de Real: „A fost un meci total dezechilibrat”

Mihai Stoica laudă prestația entuziasmantă a jucătorilor lui Pep Guardiola: „Manchester City a arătat o demonstrație totală de fotbal. A fost un meci dezechilibrat și asta nu numai din pricina scorului, 4-0, dar și pentru că City a mai avut o grămadă de ocazii de gol. 

ADVERTISEMENT

City din ultima perioadă pare că joacă în 15. Nu am văzut-o să sufere în timpul partidei”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Basarab Panduru a avut un discurs dur la adresa „galacticilor”: „Nu cred că s-a întâmplat niciodată ca, într-o semifinală, o echipă să ajungă la cifrele ăstea. E de Liga a 5-a. Nu ai cum să te prezinţi aşa. 

ADVERTISEMENT

City a venit în mare formă. Rezultatul ăsta e din cale afară de mare. La 4-0 credeai că nu au şanse să ajungă. Mai rar vezi aşa demonstraţie de putere”, a declarat și fostul fotbalist pentru sursa citată.

Presa din Spania, reacții dure după Manchester City – Real Madrid 4-0: „City mătură Madridul”

Balonul de Aur, Karim Benzema, a fost poate cel mai criticat jucător de către jurnaliștii iberici: „Benzema, o ‘fantomă’ pe Etihad. City mătură Madridul și ajunge în finală”, a titrat Sport.es.

ADVERTISEMENT

Mundo Deportivo a caracterizat întreg sezonul lui Real Madrid drept unul modest: „De data aceasta nu a existat niciun miracol de la Real Madrid. De altfel, nici nu au fost aproape de a reuși împotriva unei echipe Manchester City care de la fluierul inițial a fost cu mult superioară oamenilor lui Ancelotti.

Un sezon modest în care albii au câștigat Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor și Copa del Rey. Trei titluri care servesc foarte puțin sau mai degrabă nimic pentru a salva acest sezon”.

ADVERTISEMENT

Ziariștii de la Marca sunt de părere că City a fost imbatabilă: „City a fost un uragan care ar fi măturat orice echipă, chiar și una cu unsprezece Rüdigers . Ancelotti a riscat lăsându-l deoparte pe fundașul central german și nu se poate spune că jocul a mers prost. Nici bine, desigur.

S-a scris finalul și s-a văzut după cinci minute, când Madridul nu reușise să facă două pase la rând și nici măcar nu părăsise zona lor. De data aceasta cea mai bună a fost City, o echipă grozavă fără discuții. Madridul s-a uitat la Haaland, dar monstrul era pe bancă”.

ADVERTISEMENT