Sport

Mihai Stoica și Cristi Săpunaru, replici dure după bătaia din FCU Craiova – Rapid 1-0: “Doar tranchilizat putea fi oprit” / “Nu vorbesc cu valetul de la palat”

Cristi Săpunaru s-a luat la bătaie la vestiare, la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid, iar Mihai Stoica l-a pus la zid.
11.09.2022 | 11:03
Mihai Stoica si Cristi Sapunaru replici dure dupa bataia din FCU Craiova  Rapid 10 Doar tranchilizat putea fi oprit  Nu vorbesc cu valetul de la palat
Mihai Stoica și Cristi Săpunaru au o lungă istorie de conflicte și declarații tăioase. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a fost implicat în incidente grave la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid, iar fundașul central a fost pus la colț de către Mihai Stoica.

Mihai Stoica cere o suspendare record pentru Cristi Săpunaru după meciul de la Târgu-Jiu: „Trebuie luate măsuri”

Mihai Stoica a comentat incidentele în care a fost implicat Săpunaru la finalul meciului cu FC U Craiova 1948:„Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri”.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, Săpunaru ar trebui să primească o pedeapsă mult mai aspră decât cea a lui Nicușor Bancu: „Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave”.

În continuare, managerul general al FCSB a comentat siderat imaginile cu Cristi Săpunaru ținut de mai mulți oameni pentru a nu se lua la bătaie: „Doar tranchilizat pare că poate fi oprit aici. Sunt sigur că nu se vor lua măsuri.

ADVERTISEMENT

Episoadele acestea le-am văzut și în Giulești și ce s-a întâmplat? Au fost doar 2 sau 3 etape de suspendare și atât”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Cristi Săpunaru, replică foarte dură pentru Mihai Stoica: „Nu vorbesc cu valeții de la palat!”

Cristi Săpunaru nu a putut să se abțină și l-a atacat la rândul său pe Mihai Stoica după declarațiile managerului general al FCSB:„Eu nu discut cu valeții! Dacă vrea cineva din cadrul echipei FCSB să discute cu mine… Pot să am o discuție cu un jucător.

ADVERTISEMENT


Vreau să mai spun o chestie. Cei care spun pe la televizor că sunt eu nebun și am eu probleme, mai ales valetul de la palat. Eu nu vorbesc cu valeții! Eu nu pot să le răspund la valeți pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-și vadă de treaba lor”. 

Căpitanul Rapidului a adus aminte de episodul când Mihai Stoica a bătut un suporter al FCSB la tribuna oficială de pe Ghencea: „Eu nu mi-am bătut niciodată în viața mea un suporter și nici nu o să fac chestia asta. Mai bine las capul jos”.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid

La finalul meciului, Cristi Săpunaru s-a luat la bătaie în zona vestiarelor cu bodyguarzii lui Adrian Mititelu, iar imaginile au fost surprinse de Digi Sport.

Căpitanul Rapidului a acuzat că a fost lovit de acesta, însă a negat că i-a răspuns cu aceeași monedă.

ADVERTISEMENT