Sport

Mihai Stoica și Dan Petrescu, dialog incendiar la telefon: „Te mai iei de mine?” / „Păi, dacă spui bazaconii?”

Foști colaboratori la Unirea Urziceni, cu care au luat campionatul în 2009, Mihai Stoica și Dan Petrescu au purtat, recent, o conversație telefonică savuroasă.
26.06.2022 | 10:32
Mihai Stoica si Dan Petrescu dialog incendiar la telefon Te mai iei de mine  Pai daca spui bazaconii
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, și managerul general al lui FCSB, Mihai Stoica, au vorbit, recent, la telefon. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Foști colaboratori și buni prieteni, Mihai Stoica (57 de ani) și Dan Petrescu (54 de ani) au devenit rivali din cauza disputei pe care o au, în ultimii ani, echipele lor. MM e manager general la FCSB, în timp ce „Bursucul” o antrenează pe CFR Cluj.

Mihai Stoica și Dan Petrescu, conversație savuroasă la telefon. Cum au reacționat cei doi după contrele din ultimul sezon

În special în ultimul sezon, Mihai Stoica și Dan Petrescu au avut mai multe contre la televizor. După încheierea competiției, cei doi au reluat legătura și au avut o discuție savuroasă la telefon.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu el în pauza competițională, nu l-am sunat eu, vorbeam cu cineva și mi l-a dat la telefon, glumeam. Îmi zicea: ‘Te mai iei de mine?’. Păi, dacă spui bazaconii?!”, a povestit Mihai Stoica la Orange Sport.

Oficialul vicecampioanei României, n-a rezistat și l-a mai înțepat o dată pe antrenorul lui CFR Cluj. MM a fost contrariat de ultimele declarații pe care „Bursucul” le-a dat în cantonamentul din Austria.

ADVERTISEMENT

„CFR se pregăteşte pentru o dublă de foc. Cel mai greu adversar… Așa își pregătește el meciurile. Dacă despre Valetta spunea că e o selecționată sud-americană, acum, vorbind despre Pyunik, chiar a fost decent.

Iar se supără, dar, frate, nu poți să spui că Steaua Roșie are 50 de milioane de euro buget. E exagerat. Nu există echipă din Est cu un asemenea buget”, a adăugat oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Petrescu la care face referire Mihai Stoica

Am vorbit cu Natcho de la Partizan, mi-a zis că e foarte greu să ajungă în grupele Champions League. Steaua Roșie Belgrad se chinuie să ajungă și are un buget de 50 de milioane de euro. I-am studiat pe adversarii noștri de la Pyunik în ultimele cinci meciuri de campionat.

Au mulți străini, cred că e un singur armean de națională, portarul, care e căpitan de echipă. În rest au brazilieni, portughezi. Va fi precum un meci cu o echipă de play-off din România, cam așa e nivelul. Deci nu putem să subestimăm un adversar valoros. Toată lumea crede că e un adversar din Armenia și va fi ușor, în niciun caz!” – Dan Petrescu

FCSB vrea să îl transfere pe Billel Omrani

FCSB vrea să îi dea o nouă lovitură lui CFR Cluj în pauza competițională. Rămas liber de contract după despărțirea de campioană, Billel Omrani (29 de ani) a fost ofertat de roș-albaștrii. Mihai Stoica a dezvăluit care sunt pretențiile financiare ale atacantului francez.

„Omrani e liber, sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului, oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

ADVERTISEMENT

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2. Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT