Meme râde de Râmniceanu: “Uite cine a promis că ne face campioni!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
12/02/2018, 14:01
Meme râde de Râmniceanu: “Uite cine a promis că ne face campioni!”

Andrei Vlad a greşit grav la partida FCSB – CFR Cluj 1-1, oferind practic pe tavă clujenilor golul care i-a făcut să scoată un punct pe Arena Naţională, însă steliştii îi apără prestaţia. Mihai Stoica afirmă că acesta a făcut un meci bun şi că e în creştere, lăudând anumite calităţi ale portarului de 18 ani. 

“Andrei Vlad nu e o problemă pentru noi, a avut prestaţii nesigure pentru că are o vârstă foarte fragedă. Acum are presiune pentru că este numărul 1. Are un joc de picior ieşit din comun, va creşte de la meci la meci. Mie mi-a plăcut, chiar dacă a greşit la gol”, a spus Mihai Stoica la o televiziune de sport. 

Mihai Stoica: “Incredibil, la ce s-a ajuns!”

Stoica a continuat afirmând că FCSB nu va mai transfera niciun portar şi s-a declarat şocat de autopropunerea lui Victor Râminiceanu. Portarul şi-a reziliat contractul cu Viitorul şi imediat i-a trimis un sms lui Gigi Becali, cu textul: “Nea Gigi, ia-mă, că te fac campion!”.  Meme l-a ironizat pe acesta după ce portarul a încasat un gol parabil în înfrângerea noii sale echipe, Sepsi Sf. Gheorghe, pe terenul Craiovei. 

“Pe cine să luăm, pe ăla care ne-a promis că ne face campioni şi a luat gol de la 30 de metri cu Craiova? Cum să te autopropui? E incredibil la ce s-a ajuns, eu sunt siderat”, a fost declaraţia lui Stoica. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.