Meme râde de Râmniceanu: "Uite cine a promis că ne face campioni!"

Mihai Stoica, Andrei Vlad, FCSB

Andrei Vlad, tânărul portar al FCSB, e ridicat în slăvi de Mihai Stoica. De ce ia la mişto un alt portar şi spune că e încă şocat de ce a făcut

Andrei Vlad a greşit grav la partida FCSB - CFR Cluj 1-1, oferind practic pe tavă clujenilor golul care i-a făcut să scoată un punct pe Arena Naţională, însă steliştii îi apără prestaţia. Mihai Stoica afirmă că acesta a făcut un meci bun şi că e în creştere, lăudând anumite calităţi ale portarului de 18 ani. 

"Andrei Vlad nu e o problemă pentru noi, a avut prestaţii nesigure pentru că are o vârstă foarte fragedă. Acum are presiune pentru că este numărul 1. Are un joc de picior ieşit din comun, va creşte de la meci la meci. Mie mi-a plăcut, chiar dacă a greşit la gol", a spus Mihai Stoica la o televiziune de sport. 

Mihai Stoica: "Incredibil, la ce s-a ajuns!"

Stoica a continuat afirmând că FCSB nu va mai transfera niciun portar şi s-a declarat şocat de autopropunerea lui Victor Râminiceanu. Portarul şi-a reziliat contractul cu Viitorul şi imediat i-a trimis un sms lui Gigi Becali, cu textul: "Nea Gigi, ia-mă, că te fac campion!".  Meme l-a ironizat pe acesta după ce portarul a încasat un gol parabil în înfrângerea noii sale echipe, Sepsi Sf. Gheorghe, pe terenul Craiovei. 

"Pe cine să luăm, pe ăla care ne-a promis că ne face campioni şi a luat gol de la 30 de metri cu Craiova? Cum să te autopropui? E incredibil la ce s-a ajuns, eu sunt siderat", a fost declaraţia lui Stoica.