Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoica, spionul lui Gigi Becali în vestiar: „Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim!” Video Exclusiv

Valeriu Răchită a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI un episod când Gigi Becali l-a scos din echipă. Totul după ce telefonul îi fusese verificat de MM Stoica.
22.02.2023 | 12:10
Mihai Stoica spionul lui Gigi Becali in vestiar Ne verifica telefoanele si ii spunea cu cine vorbim Video Exclusiv
Mihai Stoica, spionul perfect pentru Gigi Becali. Poveste amuzant[ la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: Clolaj FANATIK / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI un episod spectaculos din perioada în care juca pentru Steaua. A fost criticat de Gigi Becali în direct la TV și a mers să îl confrunte pe patron la hotelul Marriott. Ulterior, Răchită a aflat că Becali era nemulțumit după ce auzise de la Mihai Stoica despre discuțiile pe care fundașul le avea telefonic cu Victor Pițurcă, fostul antrenor.

Valeriu Răchită a povestit cum l-a scos Walter Zenga din echipă la comanda lui Gigi Becali. Totul după ce Mihai Stoica i-a verificat lista apelurilor telefonice

Ulterior, Vivi Răchită avea chiar să fie scos din primul „11” la ordinele lui Gigi Becali. Fostul fundaș a povestit că a avut o discuție cu antrenorul Walter Zenga, iar italianul i-a recunoscut că ar fi vrut să îl folosească, dar nu este lăsat de patron să o facă. Răchită l-a atacat pe Zenga la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, am dat primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. Meme ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ne-a luat listingul și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Vivi Răchită îl atacă pe Walter Zenga la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: “Portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, și-a amintit Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită a plecat de la Steaua în 1990, după ce împlinise 20 de ani, și a semnat cu Petrolul, formație pentru care a jucat până în 1997. A revenit la Steaua în 1997, de unde avea să fie din nou cedat, la FC Onești, în 1999. În fine, avea să revină în Ghencea între 2003 și 2004, după o experiență în Bulgaria, la Litex Lovech.

Walter Zenga a antrenat la Steaua între 2004 și 2005, după care avea să plece în Serbia la Steaua Roșie Belgrad. În România le-a mai pregătit și pe FC Național și, ceva mai târziu, pe Dinamo. Ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Cagliari, iar în Italia le-a mai pregătit pe Venezia, Crotone, Sampdoria, Palermo și Catania. A avut mai multe experiențe în Golf, dar și una în Anglia, la Wolves.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea din care afli toate exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Poate fi vizionată LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT