Sport

Mihai Stoica surprinde după umilința lui FC Argeș: „Am ținut cu Dinamo, parcă era Manchester City!”

Mihai Stoica a surprins și a spus că a ținut cu Dinamo în barajul cu FC Argeș, terminat cu victoria categorică a „câinilor”, scor 6-1.
30.05.2023 | 00:05
Mihai Stoica surprinde dupa umilinta lui FC Arges Am tinut cu Dinamo parca era Manchester City
Mihai Stoica a susținut-o pe Dinamo în barajul cu FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a explicat motivul pentru care a ținut cu Dinamo, spunând că se bucură mai mult când fanii iau cu asalt casele de bilete pentru un derby decât să fie mult mai puțini fani la un meci cu FC Argeș.

Mihai Stoica a susținut-o pe Dinamo în barajul cu FC Argeș

Mihai Stoica a recunoscut că susținut-o pe Dinamo în duelul din barajul cu FC Argeș, explicând și motivul pentru care a ținut cu rivalii FCSB-ului: „Am ținut cu Dinamo, vorbesc foarte serios! Țin cu FCSB, normal, dar cu cine vrei să joci?

ADVERTISEMENT

Cu FC Argeș, să joci cu 10.000 de spectatori sau cu Dinamo să joci cu stadionul plin? Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, Rapid, Craiova, dacă ar fi fost Poli Timișoara, ar fi fost perfect”.

„Chiar recunosc că am ținut cu Dinamo cu adevărat. La primele două goluri m-am manifestat, la golurile 3 și 4 am rămas pur și simplu blocat.

ADVERTISEMENT

Golurile 3 și 4 sunt goluri de pus în ramă. După a venit potopul! Dinamo părea la un moment dat City, nu Dinamo. Nu am ce să spun despre FC Argeș, pentru că nu a venit la meci!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Nu este prima dată când MM Stoica este de partea rivalilor

Înainte de a intra în play-off, Dinamo era susținută de MM Stoica, acesta spunând că un club de tradiția lui Dinamo trebuie să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc:

ADVERTISEMENT

„Din punctul nostru de vedere, nu doar al meu, ci şi al clubului, ne-am dori ca Dinamo să intre în play-off. Are şanse. Orice echipă intră acolo poate să termine în primele 3.

Asta înseamnă promovarea, pentru că CSA Steaua nu poate merge.  Locurile 4 şi 5 nu au nicio şansă la baraj, aşa mi se pare. Anul acesta e prea mare diferenţa între cele din Liga 1 şi Liga 2”.

„Am văzut meciurile transmise în prima etapă. Cred că Poli Iaşi e favorită pentru locul 2. Mai departe nu ştiu ce să zic. Oţelul slab, Buzău slab”, mai spunea MM Stoica.

ADVERTISEMENT