Sport

Mihai Stoica, tiradă la adresa arbitrajului după Botoșani – FCSB: „Ce a făcut Găman aseară întrece orice limită!”

Mihai Stoica a avut o reacție dură la adresa arbitrajului lui George Găman de la partida dintre FC Botoșani și FCSB, meci câștigat de vicecampioana României, scor 3-2.
02.12.2022 | 22:05
Mihai Stoica tirada la adresa arbitrajului dupa Botosani  FCSB Ce a facut Gaman aseara intrece orice limita
Mihai Stoica, tiradă la adresa arbitrajului după Botoșani - FCSB. Sursă foto: sportpctures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” consideră că George Găman judecă subiectiv meciurile adversarilor fratelui său Valerică, fundașul Universității Craiova.

Mihai Stoica, tiradă la adresa arbitrajului după Botoșani – FCSB

Mihai Stoica a avut o adevărată tiradă la adresa arbitrajului făcut de George Găman la partida dintre FC Botoșani și FCSB: „N-a fost un meci reușit, în prima parte am fost bine, în a doua parte ne-am pierdut agresivitatea. Sunt foarte nemulțumit de arbitrajul lui Găman. Ce a făcut el aseară întrece orice limită.

ADVERTISEMENT

Șeroni l-a călcat foarte tare intenționat pe Compagno și nu i-a dat galben. La faza golului lor e fault la Compagno”.

„Bineînțeles că cei de la VAR l-au chemat pentru că au văzut faultul, dar i-o fi plăcut prea mult execuția lui Mailat ca să îi anuleze golul băiatului.

ADVERTISEMENT

Sadiku i-a pus piedică lui Compagno, nu vrea să vadă Găman. E o delegare care nu e oportună. Fratele lui Găman se luptă direct cu noi pentru cupele europene”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Când fratele tău joacă pentru un adversar direct al echipei pe care o arbitrezi…”

„Piedica nu e reciprocă, e fault clar. Am avut un penalty clar cu faultul lui Pap la Compagno, nu a vrut să dea. Compagno a intrat hazardat și nu a dat penalty.

ADVERTISEMENT

Când fratele tău joacă pentru un adversar direct al echipei pe care o arbitrezi, e normal să judeci subiectiv. La fel s-a întâmplat și la ultimul meci al lui Edi la noi de anul trecut, am avut penalty clar la Budescu, a spus că e prea puțin pentru penalty”, a continuat MM Stoica.

„Nu știu nimic despre Edjouma, sunt discuții între impresari, dar nu o să plece pe un milion de euro, se cere mai mult.

ADVERTISEMENT

Sunt bani în Ungaria, să nu uităm că ei plăteau anul trecut clauza lui Tănase. Nu știu mai mult, nici nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care nu le cunosc”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT