Fotbal intern

Mihai Stoica, toate calculele pentru titlu! “Egalul e ca o victorie pentru ei!”

09.04.2019 | 20:42
Mihai Stoica toate calculele pentru titlu Egalul e ca o victorie pentru ei

Directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica a făcut toate calculele pentru titlu în Liga 1 Betano! Pentru oficialul roș albaștrilor lucrurile sunt cât se poate de clare – echipa lui Mihai Teja este obligată să ia toate cele trei puncte în derby-ul cu CFR. În caz contrar, ardelenii au prima șansă să devină campioni. CFR este pe primul loc în acest moment, în timp ce FCSB ocupă treapta a doua a podiumului. Universitatea Craiova este a treia și pare în acest moment ieșită din luptă.

Mihai Stoica, toate calculele pentru titlu!

Categoric, CFR are prima șansă. Noi depindem de noi, asta este important. Asta e important, că depindem de rezultatele pe care le facem. Dacă batem în Gruia, putem să facem un egal și să batem în ultima etapă pe CFR. Egalul este pentru CFR ca o victorie, așa cum egalul din Bănie a fost foarte important. Este important să batem în Gruia, pentru a putea face un egal și să jucăm cu titlul pe masă, în ultima etapă cu CFR.

Dacă rămâneau la 2 puncte în faţa noastră erau altele datele problemei. Obiectivul meu este să avem 55 de mii de spectatori pe 19 mai cu CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica pentru Fotbal Club la Digi Sport atunci când a fost chestionat despre şansele la titlu ale roş albaştrilor. Derby-ul CFR Cluj – FCSB se dipută pe 14 aprilie, în runda a cincea a play off-ului Ligii 1 Betano.

Mihai Stoica, toate calculele pentru titlu! Mihai Stoica in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 18 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Stoica, fericit după o victorie a roș albaștrilor

Parcursul de play off al roș albaștrilor

FCSB a început prost play off-ul. A pierdut pe propriul teren cu Viitorul, scor 1-2. Florinel Coman a marcat atunci singurul gol al roș albaștrilor, în timp ce Calcan și Ianis Hagi au punctat pentru echipa „Regelui”. Pentru FCSB a urmat victoria cu 2-0 în deplasarea de la Giurgiu. Astra a fost învinsă fără drept de apel și echipa lui Mihai Teja lua primele trei puncte în play off. Derby-ul cu Universitatea Craiova a însemnat o nouă victorie.

FCSB – Sepsi a adus a treia partidă câștigată de roș albaștrii care au beneficiat şi de pasul greşit făcut de CFR pe arena Ion Oblemenco. Oltenii au ținut în șah etern campioana și FCSB este acum la 3 lungimi distanță în spatele ardelenilor

  • 2 este locul ocupat de FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

Tags: