Sport

Mihai Stoica, uimit de transformarea lui Ștefan Radu: „Mă bucur că sunt prieten cu el!”

Mihai Stoica a recunoscut că este uimit de transformarea lui Ștefan Radu, pe care l-a comparat cu Adama Traore, mijlocașul lui Wolves.
19.04.2023 | 23:40
Mihai Stoica uimit de transformarea lui Stefan Radu Ma bucur ca sunt prieten cu el
Mihai Stoica, uimit de transformarea lui Ștefan Radu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a lăudat pe fundașul lui Lazio, despre care a spus că face și multe acte de caritate, fără să dorească să iasă în evidență pentru gesturile sale frumoase.

Mihai Stoica, uimit de transformarea lui Ștefan Radu

Mihai Stoica a fost uimit de transformarea fizică a lui Ștefan Radu, glumind și spunând că se bucură pentru că este prieten cu fundașul lui Lazio: „Pot spune că mă bucur că sunt prieten cu el! Seamănă cu Adama Traore!

ADVERTISEMENT

Există oameni care nu vor să își facă niciun fel de reclamă, dar care fac niște gesturi superbe, iar Ștefan Radu este unul dintre ei. E un băiat de mare, mare calitate”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

În actualul sezon, Ștefan Radu nu a evoluat mult pentru Lazio, având doar 2 meciuri în Europa League, fără să joace în Serie A sau în Copa Italia. Fostul fundaș al lui Dinamo a devenit în sezonul trecut fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio din istoria clubului.

ADVERTISEMENT
  • 36 de ani are Ștefan Radu

Ștefan Radu și-a anunțat retragerea din fotbal

Ștefan Radu a vorbit despre retragerea din fotbal, care va fi la finalul sezonului actual: „Știu că acest sezon va fi ultimul. E foarte greu, din cauza căldurii, dar am reuşit să depăşim această problemă. În acest moment sunt 99 la sută sigur că începând de la anul mă voi retrage. Aceasta este decizia mea!

Le mulţumesc preşedintelui şi directorului sportiv pentru că mi-au oferit ocazia să-mi închei cariera la Lazio. Pentru sezonul acesta vom încerca să intrăm între primele patru echipe ale campionatului”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să câştigăm ceva în ultimul meu sezon la echipă. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere”, spunea Ștefan Radu în luna august.

De-a lungul celor 14 ani jucați petrecuți la Lazio, Ștefan Radu a reușit să strângă 426 de meciuri, marcând 8 goluri și oferind 21 de pase decisive, purtând la un moment dat și banderola de căpitan al echipei.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala României, Ștefan Radu a jucat 14 meciuri, fără să înscrie vreun gol sau să ofere pase decisive. Ultimul meci jucat pentru „tricolori” a fost împotriva Ungariei, scor 2-2, din 2013, când Adrian Mutu înscria ultimul gol din carieră pentru naționala României.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Radu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT