Fotbal intern

Mihai Stoica, ultras veritabil la FCSB – CFR. Ce a făcut managerul general al „roș-albaștrilor”

20.03.2021 | 00:11
Mihai Stoica ultras veritabil la FCSB  CFR Ce a facut managerul general al rosalbastrilor
ADVERTISEMENT

Victoria categorică a celor de la FCSB în fața CFR-ului a oferit momente spectaculoase și în tribunele Arenei Naționale, nu doar pe teren. Mihai Stoica s-a comportat ca un ultras veritabil.

Aproape 8 ani a trecut de la ultimul succes al „roș-albaștrilor” la o diferență atât de mare, în fața CFR-ului, iar momentul a fost sărbătorit ”cum se cuvine” de managerul general al bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica a celebrat a treia reușită a echipei sale smulgând un steag al sponsorului FCSB, pe care l-a fluturat așa cum o făceau suporterii în vremurile de glorie a roș-albaștrilor.

Explozia de bucurie a lui Meme Stoica și dansul lui Moruțan

Olimpiu Moruțan a fost încă o dată cel mai bun jucător al roș-albaștrilor, iar reușita mijlocașului, din minutul 78, l-a făcut pe Meme Stoica să uite de statutul pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Oficialul roș-albaștrilor nu și-a cenzurat bucuria și a alergat cu steagul sponsorului echipei, gesticulând în culmea fericirii.

Mihai Stoica, ultras veritabil la FCSB – CFR. Ce a făcut managerul general al „roș-albaștrilor”. foto: captură Digisport

Și internaționalul de tineret a celebrat a cincea reușită stagională la fel de entuziasmat. Fotbalistul a alergat la marginea terenului unde a executat un dans, imitând un robot.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a desprins în fruntea clasamentului

Succesul cu 3-0 în fața CFR-ului coincide cu desprinderea roș-albaștrilor în fruntea clasamentului Ligii 1, la 3 puncte în fața campioanei în exercițiu a României.

Cele două echipe se vor mai întâlni de trei ori până la sfârșitul sezonului în curs. Pe lângă cele două dispute din faza play-off a campionatului, FCSB și CFR se vor înfrunta luna viitoare în Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Până la finalul sezonului regulat FCSB le va mai întâlni pe Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe, în vreme ce feroviarii mai au de jucat cu Dinamo și cu alb-albaștrii din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,83 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT