Sport

Mihai Stoica, vești bune cu privire la Constantin Budescu. Când poate juca noul „magician” al FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit și ultimele vești cu privire la starea de sănătate a ultimului transfer al FCSB, Constantin Budescu.
15.09.2021 | 20:55
Mihai Stoica, vești bune cu privire la Constantin Budescu. Când poate juca noul „magician” al FCSB
Mihai Stoica, vești bune cu privire la Constantin Budescu. Când poate juca noul „magician” al FCSB
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a avut un „recital” la Digi Sport, unde a vorbit despre schimbarea la față a FCSB de la dezastrul cu CFR Cluj la demonstrația de forță cu Dinamo.

Managerul general al FCSB-ului i-a luat apărarea lui Octavian Popescu și a fost extrem de tranșant în războiul rece cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica spune că Budescu e pregătit să joace în orice moment: „Medical putea”

Mihai Stoica a confirmat încă o dată informațiile FANATIK, care a anunțat că Budescu nu este accidentat ci a fost mușcat de un păianjen: „Știți foarte bine de când nu a mai jucat Budescu și de când nu s-a antrenat. Medical putea. Nu a fost nicio accidentare.

A trebuit să suporte o intervenție să îi scoată sângele ăla rău, înainte de meci a trebuit să îl taie iar. Se antrenează acum și suplimentar cu Neubert. Nu are ritm, însă e important că e slab și Edi are pe ce construi”.

ADVERTISEMENT

Poreclit sugestiv „Sărmăluță”, Mihai Stoica spune că Budescu nu mai are surplus de kilograme ci arată bine din punct de vedere fizic: „Mirel e mai slab acum de când juca. Sunt jucători care dau de alte probleme. Se accidentează foarte ușor, când elimin substanțe brusc.

Cu toate acestea, nu se știe dacă Budescu va fi pe teren cu Universitatea Craiova: „Poate să intre oricând, dar nu știu pentru cât timp. Programul e făcut să îi ajungă din urmă pe colegi. Budi e un jucător special. Era încă sub contract cu Astra și a ispășit cele două etape”.

Mihai Stoica știe care e cea mai mare problemă a FCSB-ului: „Jucători foarte valoroși au venit foarte târziu”

Mihai Stoica e de părere că în acest moment cea mai mare problemă a FCSB-ului e faptul că Valentin Gheorghe, Keșeru și Budescu au venit foarte târziu la echipă, la fel și Edi Iordănescu: „Jucători foarte valoroși au venit foarte târziu. Trebuie integrați. Era excelent dacă veneau la începutul pregătirii și să îl fi avut și pe Edi de atunci. Cred că avem cel mai bun lot din Liga 1”.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu toate aceste probleme, Mihai Stoica e sigur că FCSB va câștiga duelurile directe cu CFR Cluj și va cuceri din nou titlul după șase ani: „Vom fi peste CFR la meciurile directe. Până la CFR avem multe obstacole. Trebuie să urcăm. Nici măcar nu suntem în playoff. Sunt jucători care refuză să îmbătrânească”.

În privința implementării sistemului VAR în Casa Pariurilor Liga 1, Mihai Stoica a evitat să deschidă subiectul și acuză și lipsa goal-line-ului: „Ce să mi se pară? Noi nu avem goal line. Nu e vorba că e scump. Sunt oameni care s-au oferit să plătească. Dacă mi-aș spune părerea nu aș avea nimic de câștigat”.

Mihai Stoica se teme de meciul cu FC U Craiova 1948: „E un meci dificil din două motive”

Mihai Stoica este destul de îngrijorat în privința partidei cu echipa lui Adrian Mutu și Mititelu și se teme că entuziasmul victoriei incredibile cu Dinamo ar putea fi ca o perdea de fum pentru FCSB: „E meci dificil din două motive. E foarte greu de gestionat o victorie cu 6-0. Euforia se dispește greu după un derby-ul și se muncește mult în direcția asta. Prefer un 1-0 sau 2-0 unui 6-0. Nu ai nimic de câștigat din asta. Prea multă încredere strică.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB acuză deplasările lungi, dar în primul rând accidentările celor mai buni jucători ai echipei: „U Craiova 1948 a jucat fotbal până acum. Nu va fi o atmosferă… îmi e teamă de acest meci. Jucăm acolo și vine o perioadă cu jocuri în intermediară. Numai când mă gândesc că vineri trebuie să plecăm la Craiova și ne ia trei ori să ieșim din București. Tănase nu este, Coman nu este, Șut nu poate fi de la început, Panțîru nu este.

Dacă ai trei cu genunchii rupți sau musculare ar fi fost clar că e o problemă de pregătire, dar nu e. Dacă arbitrii lasă jucătorii să joace dur și cade Olaru. S-a accidentat pentru că a fost fault. Șut l-a accidentat pe Panțîru”, a spus Mihai Stoica în direct la Digi Sport.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE